11/9/13

Νενιχάσαμεν

Είμαι Έλληνας του 2013. Ανήκω στη γενιά του πλεονάσματος. Παλιά ανήκα στη γενιά του success story, πιο παλιά στου βλαβ στόρι και αύριο θα ανήκω στη γενιά των 400 € το κιλό η τρέλα που τα ’χει τετρακόσια. Σκέφτομαι ν’ αυτοκτονήσω εξαιτίας της αδυσώπητης ευτυχίας που ζω.

Συνελήφθησαν δύο δολιοφθορείς (σαμποτέρ) κυβερνητικοί βουλευτές που σκέφτονταν να καταψηφίσουν νομοσχέδιο. Στη γιάφκα τους βρέθηκαν προκηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ και μία φωτογραφία του Πάνου Καμμένου. Μετά από ανακρίσεις ο ένας κυβερνητικός δολιοφθορεύς (βουλευτής του ΠΑΣΟΚ) παραδέχτηκε ότι μικρός είχε πάει –για καμάκι- στο τρίτο φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητής το 1977 στο άλσος Περιστερίου.

Στα σχολεία την Τετάρτη ο καθιερωμένος αγιασμός και από την άλλη βδομάδα η απεργία της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ, ο καθιερωμένος αδειασμός.

Ο Βαγγέλας τίμησε την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου και εισέβαλε στη Συρία. Μήνυμα συμπαράστασης του ξαπέστειλαν ο Κλίντον, ο Ομπάμα και ο Μπους ο βους. (Ο δεύτερος)   

Υπέστην μείωση μισθού κατά 120%. Κάθε μήνα πρέπει να καταβάλλω στο αφεντικό μου το 20% του μισθού που έπαιρνα, αλλιώς θα με απολύσει.

Επιτέλους έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα. Ανέρχεται στα -1,1 δισεκατομμύρια €. Κάποιοι το λένε και πρωτογενές έλλειμμα ΄'ισως επειδή είναι αρνητικό. Η πρωτογονές ή πρωτογαμές, δε θυμάμαι ακριβώς.

Στα ψυχαγωγικά μας, η Ρεπούς(τ)η κοντεύει να κάνει τον Άνθιμο μάγκα. Συμφωνούμε με τη γκυρία να είναι προαιρετικό μάθημα τα Αρχαία Ελληνικά, όπως και τα Γαλλικά που εκείνη σπούδασε. Προτείνουμε να είναι προαιρετική και η πληρωμή οφειλών μας στην εφορία επειδή το πήραμε το μάθημά μας.

Τίτλος που απορρίψαμε: "Πρωτογενές χρεόνασμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: