19/9/13

Οι δρόμοι είναι μνημόνια και τα σκυλιά εκλεγμένα.

-Μπαμπά, τι είναι αυτοί οι γδούποι;
-Οι μαλάκες που πέφτουν από τα σύννεφα.

Οι Χρυσαβγάδες σήμερα βρίσκονται στη γωνία επειδή απεργούν οι αρχαιολόγοι.

Κατάλαβες; Κλείνουν τα σκυλάδικα και οι μπράβοι το ρίχνουν στην πολιτική.

Από τη σοβαρή Χρυσή Αυγή εξεδόθη διαταγή, σύμφωνα με την οποία απειλούνται με την ποινή του δημόσιου ξυλοδαρμού όσοι σε παλιότερες δημοσκοπήσεις είχαν δηλώσει ότι είχαν πρόθεση να τους ψηφίσουν, αλλά μετά τις τελευταίες εγκληματικές τους ενέργειες άλλαξαν γνώμη και σκέφτονται να δηλώνουν ότι ψηφίζουν άλλο κόμμα.

Ο κι εσύ λάμπεις, Μπάμπη μου, του Σκάι δήλωσε ότι σοβαρεύουν τα πράγματα με την εν δυνάμει κυβερνητική Χρυσή Αυγή.

Μενεγάκη: Μπάμπη, αν η Χρυσή Αυγή σοβαρευτεί και –με την άδειά σου φυσικά- τη δεχτεί για συνεργασία ο Αντωνάκης η κυβέρνηση που θα προκύψει θα είναι σοβαρή εξέλιξη;

Ο Μιχαλολιάκος, εκτός από το δολοφόνο και οποιονδήποτε άλλο τραμπούκο χρυσαυγίτη, απέκλεισε κάθε πιθανότητα να έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή οποιοδήποτε μέλος ή στέλεχός της. Άλλος ένας ψυχίατρος αυτοκτόνησε.

Ο Ερντογάν στην Τουρκία θέλει να επιβάλει ένα ισλαμικό κοσμικό κράτος χωρίς στρατό. Ο Μιχαλολιάκος θέλει ένα ναζιστικό (στα γερμανικά «εθνικιστικό) υποκοσμικό κράτος με παραστρατό. Σημείωση: οι στρατιωτικοί σκίζουν τις στολές τους βλέποντας χρυσαγουλάκια να παρελαύνουν σαν μαθήτριες σε εθνική γιορτή.

Αυτοί που την έπεσαν στον Καμμένο φέρθηκαν ως ανεγκέφαλοι που επιβεβαιώνουν τη θεωρία των δύο άκρων.

Μια και μιλάμε για (μη) εγκεφάλους, έχουμε και τον άνθρωπο που υπέστη άδειασμα και από τον κ. Αντώναρο, πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο επί πρωθυπουργίας Καραμανλή. Μιλάμε για κάποιον Λαζαρίδη, ο οποίος είναι τώρα βουλευτής επικρατείας της ΝΔ, εδώ και καιρό προσωπικός σύμβουλος Σαμαρά, πρώην στέλεχος της ΕΑΡ, μετέπειτα ιδρυτής του εθνικιστικού Δικτύου 21 και παρ’ ολίγον στέλεχος της ΔΗΜΑΡ. Αυτός ο κύριος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός του συνταγματικού τόξου. Σύμφωνα με αυτή τη «λογική» εκτός νόμου πρέπει να είναι και το ΚΚΕ. Πόσο συνταγματικό όμως είναι να θεωρείς άξια νομιμότητας μόνο τα νυν και πρώην κυβερνητικά κόμματα;

Μην πονοκεφαλιάζετε τι πρέπει να γίνει για να ησυχάσουμε από τους μπράβους της Χρυσής Αυγής. Απλώς ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ούτε στις δημοσκοπήσεις.

Η Δημοκρατία ούτε χρειάζεται, ούτε φοβάται μπράβους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: