12/9/13

Τα λεφτά δε(ν) φέρνουν την εφορία

Μόνο αυτούς που δεν έχουν λεφτά κυνηγάει η εφορία. Και η ευτυχία φυσικά.

Διακόπτουμε για κάτι έκτακτο: Σήμερα τίθενται σε διαθεσιμότητα οι άρρενες δημόσιοι υπάλληλοι που είναι καραφλοί, έχουν μουστάκι και φοράνε 43 νούμερο παπούτσι.

Γκρίζα διαφήμιση: Τα ελληνικά σχολεία γίνονται Λίγκουαφον. Άνευ διδασκάλου.

Περνάμε στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Ο Σαμαράς απειλεί τους τροϊκανούς. Έχει ένα δυνατό όπλο. Τους δείχνει τον Τσίπρα. «Βλέπετε; Έτσι που με πάτε θα έχετε αύριο να κάνετε μ’ αυτόν».

Μια και τ’ αναφέραμε: Κύριε Σαμαρά, η υποκίνηση απεργιών είναι υποκίνηση εγκλημάτων;

Κεδίκ Αλλού: «Ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί και τις δημοσκοπήσεις».

Ο φερόμενος ως υπουργός παιδείας δήλωσε το πρωί στον Ρίαλ ΕφΕμ ότι η απεργία των εκπαιδευτικών δεν πρέπει να γίνει γιατί οι γονείς τους εργάζονται και αν τα παιδιά είναι σπίτι είπε, πώς θα πάνε αυτοί στις δουλειές τους; Δηλαδή οι γονείς των παιδιών έχουν δουλειά και τα σχολεία είναι πάρκινγκ παιδιών. Ίσως να τα κάνουμε και στρατόπεδα και για την ακρίβεια στρατόπαιδα.

Οι υπουργοί είναι πλεονάζον προσωπικό. Μόνο ο υπουργός Οικονομικών χρειάζεται και ένας για πρωθυπουργός να τον αδειάζει όταν πλασάρει άτσαλα μια πρόταση της τρόικας.

Αυτά. Πάω τώρα ν’ ακούσω Σκάι να με βρίσουν γιατί, ως γνωστόν, δε μπορεί εγώ θα φταίω για την κρίση ότι δουλειά και να έκανα πριν έρθει.

Ο κι εσύ Λάμπεις Παπαδημητρίου είναι ο πρώτος που έθεσε το θέμα συμμετοχής της Χρυσής Αυγής σε αυριανή κυβέρνηση Σαμαρά. Είναι θέμα δημοκρατικής ευαισθησίας, δε νομίζω να περίμενε κανείς κάποιον καλύτερο ως υποστηρικτή.

Συμπέρασμα: Ψηφίστε Χρυσή Αυγά για να παραμείνει πρωθυπουργός ο Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: