17/9/13

Μη μιλάς / μη γελάς / Μίμη Μελιγαλάς

Για πρώτη φορά πρώην αντι- και συμ-πολιτευόμενες εφημερίδες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ συμφωνούν ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μοιράζει υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Αυτό θα πει εθνική ομοφωνία. Καλό είναι γιατί βαρέθηκα όταν είναι η ΝΔ στην εξουσία να το λένε αυτό δεξιές εφημερίδες κι όταν ήταν το ΠΑΣΟΚ να το λένε οι «πράσινες». Τώρα όλες μαζί με μια φωνή απονέμουμε ποινή.

Όταν απεργούν οι εκπαιδευτικοί και είναι κλειστά τα σχολεία, τότε απεργούμε κι εμείς γιατί δεν έχουμε πού να παρκάρουμε τα παιδιά μας.

Επιμένουμε, μόνη έξοδος από την οικονομική κρίση είναι η συνεχής γενική απεργία όλων ανεξαιρέτως των δημοσίων υπαλλήλων. Έτσι το κράτος δεν θα πληρώνει κανέναν και σε τρεις μήνες το πολύ θα έχουμε γνήσιο πρωτογενές πλεόνασμα για δημόσιες επενδύσεις, κάτι που θα τονώνει την αγορά χωρίς σταματημό μέχρι την επόμενη σκασμένη φούσκα. Αλλά πού μυαλά ο Αντωνάκης και ο Ρεστουρνάρα!.. (Ο Δεμασχέζης)

Ο Κυρ-Μητσοτάκης σκέφτηκε να μπει στο υπουργείο του μεταμφιεσμένος σε Αλέκα Παπαρήγα, αλλά δεν του έκανε η γαλότσα με την αγκράφα.

Για πόσο μαλάκες μας πλασάρει στη διεθνή πιάτσα η κυβέρνηση; Βγάζει στο σφυρί τον ΟΣΕ και ως ενδιαφερόμενοι εμφανίζονται οι γαλλικοί, οι ρωσικοί και οι ρουμάνικοι κρατικοί σιδηρόδρομοι. Κράτη θέλουν ν’ αγοράσουν τους ελληνικούς κρατικούς σιδηροδρόμους. Οι κινέζικοι κρατικοί σιδηρόδρομοι είναι στην παρέα αλλά γι’ αργότερα. Θυμίζουμε προηγήθηκε η πώληση των κρατικών τηλεπικοινωνιών μας του ΟΤΕ στη γερμανική κρατική Ντόιτσε Τέλεκομ, δηλαδή στο γερμανικό κράτος.

Ναι, αν τον ΟΤΕ τον είχε αγοράσει ιταλική εταιρεία θα ήταν η Ντούτσε Τέλεκομ.

Η Ελλάδα είναι ανάπηρη. Έχει μόνο ένα και όχι δύο άκρα. Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι Χρυσαυγίτες στο Μελιγαλά. Αν συνεχίσουν έτσι θα αρχίσουν να πέφτουν και όσοι δήλωναν ότι θα τους ψηφίσουν δεν θα πηγαίνουν μόνο στη ΝΔ.

Ο Βαγγέλας είχε προετοιμάσει το κοινό του ότι 16 και 17 Σεπτεμβρίου θα λείπει στην Ιταλία. Σε όσους ίσως αισθάνονται στέρηση έστειλε ημίωρα βίντεο, που το καθένα περιέχει μία απάντησή του σε καλημέρα  πολιτών. Στις καλησπέρες, εξαιτίας κούρασης απαντά σύντομα και τηλεγραφικά, διάρκειας μέχρι ενός εικοσάλεπτου. Συρία δε σκέφτεται να πάει σύντομα.

Ο Αντωνάκης στις Βρυξέλλες θα παλέψει σκληρά εκλιπαρώντας παράταση της ασχολίας του ως πρωθυπουργός της Ελλάδας. Για πόσο; Για όσο χρόνο ύπνο χρειάζεται κάθε μέρα: πέντε λεπτά ακόμη.

Λέει όχι η γερμανική αριστερά στην επιστροφή του κατοχικού δανείου; Για τι μου λες; Δεν είναι κυβέρνηση. Άσε που εγώ στην Ελλάδα ψηφίζω.

Είχαμε αποπληθωρισμό -1% μέσα στον Αύγουστο. Οι τιμές των τροφίμων και των εισιτηρίων υπεραστικών μέσων ανέβηκαν, έπεσαν όμως οι τιμές των στρωματέξ, των πολυτελών αυτοκινήτων και καταβαραθρώθηκαν οι εμπορικές αξίες ακινήτων.

Για ποιον είναι μεγαλύτερο καλό το παρακάτω; Για την ΑΕΚ,  τον Ολυμπιακό ή μήπως για τον Παναθηναϊκό; «Του χρόνου να παίζουν στην ίδια ποδοσφαιρική κατηγορία Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.»

Οι Αμερικάνοι μοιάζουν με τους Έλληνες όταν σκάβουν το λάκκο τους. Θέλουν για παράδειγμα να ρίξουν τον Άσαντ και να φέρουν τους αντικαθεστωτικούς στην εξουσία της Συρίας, αυτούς που είναι λάτρεις των Ισλαμιστών και φυσικά ορκισμένοι εχθροί των ΗΠΑ.

Ο Βαγγέλας ακόμα είναι με το δάχτυλο στη μασχάλη.

Για να κοιμούνται οι παλιοί και να παθαίνουν οι νέοι. Τι σημαίνει «Κατόπιν Εορτής»;

Δεν υπάρχουν σχόλια: