18/9/13

Αχ του φασίστα μαχαιριά

Σε μια καφετέρια της ιστορικής Αμφιθέας Κερατσινίου μια παρέα αντιφασιστών διαπληκτίστηκε με δυο χρυσαυγίτες. Βγαίνοντας οι αντιφασίστες από την καφετέρια είδαν να τους περιμένουν και να τους παίρνουν στο κυνήγι 40 άλλοι χρυσαυγίτες, που φυσικά τυχαία πέρναγαν από εκεί και μάντεψαν τι γινόταν. Επίσης τυχαία πέρασε από εκεί, εκείνη ακριβώς τη στιγμή, -βρε τι φέρνει η στιγμή- με το αυτοκίνητό του κόντρα στο ρεύμα και κάποιος που απέδειξε, με την πράξη στην οποία προέβη αμέσως μετά, ότι είναι πολύ καλά εκπαιδευμένος δολοφόνος. Πάρκαρε έξω από την καφετέρια μαχαίρωσε και σκότωσε έναν από την παρέα των αντιφασιστών. Τυχαία φυσικά, μην επαναλαμβάνουμε τα προφανή. Ο δολοφόνος τυχαία είναι χρυσαυγίτης. Ε όχι και πολιτικό έγκλημα αυτό! Αν είναι ποτέ δυνατόν! Σε λίγο θα μας πείτε ότι οι χρυσαυγίτες της καφετέριας βάσει σχεδίου ειδοποίησαν εκτελεστική ομάδα ότι κάποιοι έβριζαν το κόμμα τους, αλλά δε μπορούσαν να τους κάνουν καλά οι ίδιοι γιατί οι άλλοι ήταν περισσότεροι και όχι μικρόσωμοι κι αδύναμοι μετανάστες. Όπως το πάτε είστε ικανοί να πείτε και ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική συμμορία. Μα, αν ήταν έτσι τα πράγματα δεν θα αποτελούσε νόμιμο πολιτικό σχηματισμό. Οι μαφιόζοι και οι ναζιστές δεν κατεβαίνουν τις εκλογές. Ήταν η κακιά στιγμή γι’ άλλη  μια φορά.. και οι συμπτώσεις, οι σατανικές συμπτώσεις κύριε πρόεδρα, συγνώμη, γιατρέ μου.

Για να είμαστε ακριβείς, ο ναζιστής δεν μαχαίρωσε τον αντιφασίστα, αντιθέτως ο αντιφασίστας έπεσε με μανία πάνω στο μαχαίρι του ναζιστή και μάλιστα δυο φορές.

Η Χρυσή Αυγή καλεί τον κόσμο της σε μια βραδιά διαμαρτυρίας κατά της αριστερής βίας στο γνωστό κοσμικό νυχτερινό κέντρο "Μαχαιρώματα". Τραγουδούν, Γαϊτάνος, Notis, Πλούταρχος και οι αδελφές Περάκη.

Ο κυβερνητικός ασπροπρόσωπος ανακοίνωσε ότι για τη δολοφονία φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. (Αυτό δεν είναι πλάκα)