21/9/13

Ολυμπιακός - Χαβάη: 5-0

Γιατί μέσα στο Καραϊσκάκη υπέστη τέτοια ήττα ο Ολυμπιακός από την Πα(πα)ρί Σεν Ζερμέν; Επειδή ήταν αγώνας του Τσάμπιονς Λιγκ.

Απρόβλεπτη ήταν αυτή η ήττα όμως, αφού ο φερόμενος ως προπονητής τους πριν τον αγώνα είπε στους παίκτες «Παίξτε καλά και νικήστε». Στο ημίχρονο μάλιστα τους είπε «Παίξτε καλά και προηγηθείτε στο σκορ». Έξυπνη τακτική ομολογουμένως και πρωτότυπη. Γιατί όμως οι ποδοσφαιρισταί δεν ακολούθησαν αυτή την οδηγία; Αποκλείεται να μην την κατάλαβαν γιατί ήταν πολύ σαφής. Νομίζω ότι οι παίκται έκαναν μία λάθος επιλογή. Αν είχαν βάλει έστω 5 γκολ σίγουρα θα ήταν αυτοί νικηταί γιατί δέχτηκαν μόνο 4. Τέλος πάντων, τώρα η προσοχή της ομάδος στρέφεται στο επόμενο φιλικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό την Κυριακή για το ελληνικό πρωτάθλημα. .

Στην επόμενη αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν (Άγιος Γερμενό των Παρισίων, ξάδερφος του Πόρτο που παίζει στην Ελλάδα) στη γαλλική πρωτεύουσα ο φερόμενος ως προπονητής του Ολυμπιακού πρώην ποδοσφαιριστής σκέφεται να εφαρμόσει το σατανικό σύστημα «Γκολ αυτοί, σέντρα εμείς».

Αλήθεια λέω, μα τη Μπαναγία των Πατησίων.

Ο Ολυμπιακός στο Παρίσι μετά  την ήττα θα ψάχνει τη θήττα.

Ο Ολυμπιακός θα καταφέρει μετά από αγωνιώδη και κοπιαστική προσπάθεια να αποσπάσει περήφανη ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: