28/9/13

Εγέρθητι νούμερο 2

Βέβαια τότε ο -Πόρτο- Γερμενής είχε διατάξει τους δημοσιογράφους με το μυστήριο «εγέρθητω», αλλά τώρα αυτό είναι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει.

Home sweet home: Αργά η γρήγορα οι χρυσαυγίτες στη φυλακή θα κατέληγαν. Θα προτιμούσαμε αυτό να γινόταν γρήγορα και όχι αργά.

Μήνυμα από τις φυλακές της χώρας: «Καλώς τα παιδιά».

Αν συλληφθούν πάνω από 100 χρυσαυγίτες υπάρχουν σκέψεις να φιλοξενηθούν στην Αμυγδαλέζα. (Από μετανάστες)

Ε, όχι να πω κι ευχαριστώ στον Αντωνάκη που έσωσε και συνέλαβε επιτέλους χρυσαυγίτες!

Δεν χρειάζεται να βγει εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Φρόντισε μόνη της να βγει ο νόμος εκτός Χρυσής Αυγής.

Αν ο Αντωνάκης δεν κάνει τώρα εκλογές θα είναι ή πολιτικά ηλίθιος ή υποτακτικός που δεν του το επιτρέπουν οι «ξένες δυνάμεις».

Ο Κασιδιάρης απέδειξε ότι δεν έχει αίσθηση του χρόνου. Πήγε στον Άρειο Πάγο με τον Παππά και δήλωσε «Ήρθαμε να παραδοθούμε». Και το έκανε μια μέρα πριν. Άσε που ο Παππάς αποδεικνύεται πιο ξύπνιος κι έγινε –για την ώρα- Λούης.

Ο Κασιδιάρης τότε κατέθεσε μήνυση κατά του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζοντάς το ως εγκληματική οργάνωση, ο Μιχαλολιάκος επαναλάμβανε ότι θα αναστατώσει το δημοκρατικό σύστημα με συνεχείς παραιτήσεις βουλευτών, η Ουρανία ζητούσε να χυθεί αίμα. Γι’ αυτό τους τσιμπήσανε και τους στείλανε στην ψειρού. Κανείς σώφρων πολίτης δεν άντεχε εκ μέρους τους άλλη σοβαρότητα.

Μετά τη σύλληψη στελεχών της Χρυσής Αυγής ξεκινάει ο πραγματικός συμμοριτοπόλεμος.

Επιχείρηση της αστυνομία στα γραφεία της εφημερίδας πρώτο Θέμα για τον εντοπισμό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Τάδε Παππά που διαφεύγει της σύλληψης. (δε θυμάμαι το κύριο όνομά του, ούτε θέλω να το θυμάμαι)

Συναυλία οικονομικής συμπαράστασης στους μπράβους Αθηνών – Επαρχίας και περιχώρων. «Τα σκυλάδικα έκλεισαν, η Χρυσή Αυγή κλείνει, τι θα κάνουμε εμείς; Κλέφτες θα γίνουμε; Και ποιους να κλέψουμε αφού δεν κυκλοφορεί φράγκο στην πιάτσα;»

Α, ρε Παύλο Φύσσα, το αίμα σου για την ώρα δεν φαίνεται να πήγε χαμένο. Ήταν ανάγκη όμως να χυθεί;

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης ζητά μετά τη σύλληψη ηγετικών στελεχών του ενός άκρου να ξεκινήσει και η σύλληψη των ηγετικών στελεχών του άλλου άκρου, του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Θέμος Αναστασιάδης καλού-κακού την κοπάνησε στην Ελβετία.

Στελέχη του αντιεξουσιαστικού χώρου κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο αίτημα να κλειστεί –για ισορροπία των δύο άκρων- ο Μιχαλιολιάκος ή ο Κασιδιάρης στο ίδιο κελί με τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Για να μην ξεχνιόμαστε, με τη σύλληψη ακροδεξιών δεν δικαιώνεται η Δεξιά, αλλά η Αριστερά.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου εύχεται, ότι τουλάχιστον τώρα, μετά τη σύλληψη ηγετικών στελεχών της οργάνωσης να σοβαρευτεί η Χρυσή Αυγή και να δεχτεί επιτέλους να μπει στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Επιτέλους κατάλαβε ακόμα και ο Αντωνάκης ότι χρειάζεται ένας αντιρατσιστικός νόμος.

Τελικά το μόνο αποδεδειγμένα αληθινό πρωτογενές οικονομικό πλεόνασμα βρέθηκε στα ταμεία της Χρυσής Αυγής.

Κακομοίρηδες απόστρατοι που είχαν προαναγγείλει, συγκέντρωση το Σάββατο στο Σύνταγμα σταμάτησαν να κλαίνε κι ευχαριστούν την αστυνομία που τους την απαγόρευσε γιατί δεν θα τους έδινε σημασία κανείς.

Ρε μάγκα, μόλις έφυγαν οι τροϊκανοί πιάσανε τους χρυσαυγίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: