28/8/13

Η Ελλάδα largre: και χρεοκόπησε και συνεχίζει να πληρώνει

Από 30/12/2012
Και γλυκαίνεσαι και δεν παχαίνεις και συνεχίζεις να πεινάς.
Και ποιος σας είπε ότι η Τρόικα θέλει τη σωτηρία της Ελλάδας; Δουλειά τους είναι η –νεοφιλ-ελεύθερη διακίνηση χρημάτων. (Με τη διακίνησή τους κερδίζουν μόνο όσοι τα έχουν και τους περισσεύουν)

Δηλαδή αν οι Έλληνες εργοδότες πληρώνουν λιγότερα στους εργαζόμενούς τους, στο κράτος και στ’ ασφαλιστικά ταμεία, πώς θα εξοικονομηθούν χρήματα για τους πιστωτές της Ελλάδας;

Βενιζέλος: «Δεν τίθεται δίλημμα μεταξύ οικονομικής βοήθειας και εθνικής αξιοπρέπειας». (Τα έχουμε ξεπεράσει αυτά τα συμπλέγματα και διαπραγματευόμαστε τα πάντα)

Ο ευρωβουλευτής της Ντόρας Σκυλακάκης είπε στον Σκάι ότι φοροδιαφεύγουν και φτωχοί και πλούσιοι. Φοβερό.

Βέβαια αν δε χρωστάς πάνω από 100 χιλιάρικα δεν υπάρχει περίπτωση να τη γλυτώσεις.

Ο Κατραμτζαφέρης απειλεί τώρα ότι δεν θα φύγει από την κυβέρνηση.

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει η ΔΕΗ με την κακοκαιρία. Δε μπορεί να κόψει το ρεύμα σε όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι. Βέβαια αν τους το κόψει θα έχει σοβαρότερο πρόβλημα, αλλά τότε δε θα κάνει κρύο.

Μ. Καραμπέρης: «Αν βγάλω τα βίντεο που έχω θα εξαφανιστεί η Βουλή».
Και γιατί δεν τα βγάζεις;

Με τη βοήθεια του Θεού: Ο παπάς, ο επίτροπος και άλλοι τέσσερις κάτοικοι της Φύσκας Κιλκίς έσκαψαν το ιερό του Προφήτη Ηλία, αναζητώντας χρυσές λίρες.

Οι απολύσεις μένουν οι προειδοποιήσεις φεύγουν. Πράγματι, αφού ο απολυμένος δεν πρόκειται να βρει δουλειά αλλού, γιατί να τον προειδοποιήσεις; Για να του παρατείνεις το χρονικό διάστημα αγωνίας; Άσ’ τον 2-3 μήνες, τους τελευταίους στη δουλειά του να αισθάνεται ότι τη γλύτωσε.

Φόρος διαφεύγει, αλλά τον πιάσανε από τους ιδιώτες και τον κρατάνε οι ιδιωτικοί για να μην τους διαφύγει και παραπέσει σε τίποτα κρατικούς και τον χαρίσουν σε άλλους ιδιωτικούς.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ: Ξέρεις γιατί δεν αποδίδω στο κράτος τον ΦΠΑ που μου δίνεις; Πολύ απλό, επειδή μπορώ και τον τσεπώνω.

2 σχόλια:

KOYKLITIS είπε...

Αναρωτιέσαι γιατί δεν βγάζει τα βίντεο ο Καραμπέρης; Είναι απλό: δεν θέλει να εξαφανίσει τη βουλή, γιατί μπορεί να είναι τοκογλύφος και αγιογδύτης, αλλά πάνω απ΄ όλα είναι Δημοκράτης.
Δεν το λέει αλλά μας αφήνει να το καταλάβουμε.
Το καταλάβαμε!
Με τον παπά και την παρέα του τι έγινε; Βρήκαν τις λίρες ή έσκαβαν τζάμπα;

Dimitris Tsakalias είπε...

Δεν έχει κανένα βίντεο. Ζει στον δικό του κόσμο και νομίζει ότι μπορεί να εκβιάζει τον καθένα όπως έκανε με τους "πελάτες" του.