5/8/13

Το σφράγισμα και η γέφυρα του σκυλάδικου

Τα σκυλάδικα που δεν κόβουν αποδείξεις θα κλείνουν Κυριακή-Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη. Θα επιτρέπεται ν’ ανοίγουν μόνο Παρασκευές και Σάββατα. Μετά από αυτή την απειλή να δούμε ποιος σκυλάς θα τολμήσει να μην κόβει αποδείξεις.

Μετά από εξονυχιστικές έρευνες σε όλη την επικράτεια εντοπίστηκε ένας επιχειρηματίας του χώρου εστίασης με όλους τους εργαζόμενούς του ασφαλισμένους. Θεωρήθηκε ύποπτος ως διαχειριστής βιτρίνας επιχείρησης που ξεπλένει μαύρο χρήμα και οδηγήθηκε στις φυλακές γειτονικής χώρας, αφού τα δικά μας σωφρονιστικά καταστήματα κάνουν τελευταία χρυσές δουλειές.

Νέα ταινία: «Υδρογον-ΑΝΘΡΑΚΕΣ ο θησαυρός». Η Ελλάδα έγινε ενεργειακός κόμβος –στο λαιμό- που δε θα λύνεται με τίποτα.

Από τους χρυσαυγουλάδες: «Πληγώνει το δημοκρατικό μας αίσθημα το ότι ο δικτάτορας Μεταξάς έκανε το ΙΚΑ και ζητάμε την κατάργησή του. Βέβαια κάποιοι ισχυρίζονται ότι το ΙΚΑ το έβαλε μπρος ο Παπαναστασίου, που κατά βάθος ήταν κομμουνιστής».

Ακόμα: «Όχι μαύροι τουρίστες στην Ελλάδα. Μπερδευόμαστε και δεν ξέρουμε ποιους πρέπει να δέρνουμε. Από το υπουργείο τουρισμού εξεδόθη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία φτιάχνεται σώμα προστασίας μαύρων, κίτρινων, Πακιστανών και τουριστών από το Μπαγκλαντές, γιατί η φτώχεια φέρνει τον παρά».

Απορροφάται το υπουργείο Υγείας από το υπουργείο Τουρισμού. Και στα νοσοκομεία θα ισχύουν οι προσφορές των ξενοδοχείων. Από 80 € το κρεβάτι σε όλες τις κλινικές με ημιδιατροφή. Με μια μικρή επιβάρυνση το νοσοκομείο προσφέρει και γιατρό και νοσοκόμα. Γάζες, βαμβάκια, ιώδιο και οινόπνευμα θα βρείτε στο μίνι μπαρ του δωματίου.

Συμφωνούμε με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που λένε ότι δεν θα ψηφίσουν την άρση της απαγόρευσης πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. Αλήθεια λένε. Το μέτρο θα περάσει με υπουργική απόφαση.

Δεν ξεπαγώνουν οι πλειστηριασμοί πρώτης τράπεζας. Μόνο πρώτων κατοικιών. Στις τράπεζες ξεπαγώνουν μόνο οι πλυντηριασμοί μαύρου χρήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: