13/8/13

Πηγαίνω για ψώνια σημαίνει πια ανοίγω τηλεόραση

Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ…
…ως πρωθυπουργός μας μεταμφιέστηκε σε ταξιτζή για να δει από κοντά την κατάσταση της χώρας που διοικεί. Στάθηκε σε πιάτσα των Αθηνών και μετά από τρεις ώρες κατάλαβε την κατάσταση: δεν του έκατσε πελάτης.
Ο ΑΔΩΝΙΣ…
… με το που ανέλαβε υπουργός (όχι ψυχικής) Υγείας δήλωσε ότι δεν θα απολυθεί κανείς από την υγεία. Τώρα ζητά να μην απολυθεί κανείς από την υγεία και αύριο θα καταγγέλλει που απέλυσε κάποιους από την Υγεία.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ…
… ότι δεν γίνονται αξιολογήσεις στο Δημόσιο; Γίνεται και παραγίνεται. Κάθε τόσο αξιολογούνται οι υπουργοί από την τρόικα. Και να πεις πως είναι μόνιμοι. Ούτε καν έκτακτοι δεν είναι. Σύμφωνα με το Σύνταγμα και οι βουλευτές και οι υπουργοί και ο πρωθυπουργός ανήκουν στους μετακλητούς δημοσίους υπαλλήλους.
ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ….
… ευθύνης πολιτών. Στα τρία χρόνια ή άμα αλλάξει η Βουλή παραγράφονται τα χρέη.
ΟΤΑΝ…
… η τράπεζα αποδείξει ότι κάποιος που έχει κόκκινο δάνειο μπορεί να το πληρώνει ας ζητήσει γι’ αυτόν την άρση απαγόρευσης πλειστηριασμού του ακινήτου του. Γιατί να αρθεί η απαγόρευση για όλους και να πρέπει ν’ αποδείξουμε όλοι ότι δεν είμαστε πλούσιοι;
ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙΤΕ…
Στο μπαρ το ποτήρι να το βλέπετε μισοπληρωμένο, όχι μισοαπληρωτο.
ΙΕΡΟ(νο)ΣΗΛΕΙΑ
Έχεις ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Υποχρεούσαι να πληρώνεις μόνο τις εξετάσεις, την επίσκεψη στο γιατρό και τα φάρμακα. Το ΕΣΥ και η υγεία σου είναι πια στα χέρια του Θεού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: