11/7/13

TV: Η εθνική μας αλλαξιά

Η τηλεόραση του Καψή πάγωσε το αίμα των εμπορικών καναλιών. Χθες Τετάρτη πρόβαλλε ελληνική ταινία επιπέδου Παπανδρέου κι έκλεψε την τηλεθέαση στα ΚΑΠΗ. .

Αλήθεια, με ποιον ακριβώς έχει κλείσει συμφωνία η εταιρεία του Παπανδρέου;

Η ξε-ΝΕΡΙΤ βγάζει σήμα ως Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση και παίζει ταινίες επιπέδου Παπανδρέου με είδει λογότυπου ένα ΔΤ. Ο γνωστός (μας) δημοσιογράφος Δημήτρης Τσακαλίας ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με το σχήμα που χρησιμοποιεί τα αρχικά του (ΔΤ) ως λογότυπο ή καλύτερα ως λογότρυπο..

Απολύονται, λέει, κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι που προσελήφθησαν με μέσον. Αυτοί που τους διόρισαν, οι φταίχτες, δεν θα πάθουν τίποτα.

Κατάλαβες; Βάλαν το Μητσοτάκι να φυλάει τα πρόβατα.

Ο Σαμαράς είναι πολιτικός που προσφέρει διασκέδαση στο λαό του. Κατάφερε να εκπέμπει σήμα η δημόσια τηλεόραση από ιδιωτικό στούντιο.

Πολύ έξυπνοι οι κυβερνητικοί που μαζί με τη δημοτική αστυνομία κατάργησαν και τους σχολικούς φύλακες. Στερούν από τον εαυτό τους το επιχείρημα ότι διώχνουν μεν τους σχολικούς φύλακες, αλλά τα σχολεία θα τα φυλάει η δημοτική αστυνομία. (Οι της ΕΛΑΣ αποκλείονται γιατί είναι λιγότεροι από τα σχολεία)

Γιατί δεν καταργείται το παντελώς άχρηστο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης; Ποιο ακριβώς το αντικείμενό του;

Γιατί το υπουργείο Διοικητικής μεταρρύθμισης δεν γίνεται μια γραμματεία του υπουργείου Εσωτερικών;

Γιατί στο Ηνωμένο Βασίλειο που κυριεύει τις θάλασσες του πλανήτη η εμπορική ναυτιλία δεν έχει υπουργείο, αλλά είναι μια απλή γραμματεία του υπουργείου Εμπορίου;

Γιατί δεν διαλύεται ο ΟΑΕΔ ως στερούμενος αντικειμένου;

Ο Σαμαράς ανησυχεί: «Τους διώχνουμε από τις δουλειές, στερούμε από τα παιδιά τους την προοπτική να βρουν ποτέ δουλειά, τους παίρνουμε τα σπίτια, δεν ξέρω τι άλλο κακό τους κάνουμε κι αυτοί μας βγάζουν στις δημοσκοπήσεις πρώτο κόμμα. Κάτι μας ετοιμάζουν!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: