26/7/13

Καλοκαιρινή άδεια χωρίς επιστροφή

Ναι, ρε σεις, θα σας φέρουμε κι άλλο Μνημόνιο να έχετε να πληρώνετε. Αναγκαίο επειδή έρχεται η ανάπτυξη, οπότε θα χρειαστούν κι άλλα λεφτά να τρώνε οι δανειστές μας. Αν υπάρχει κι άλλο λίπος στην αγορά θα το πάρουμε σε ύψος.

Όσο για την κυβέρνησή μας, επίτηδες την κάναμε άχρηστη για να υποβιβαστεί στην τρίτη κατηγορία και ν’ απαλλαγεί από χρέη προεκλογικά των κομμάτων που την απαρτίζουν.

Μωρό μου, πλησιάζει η ώρα που θα μπορέσουμε να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας. Είπα στη γυναίκα μου ότι θα την περάσω από αξιολόγηση.

Περάστε, παρακαλώ, από το ΑΣΕΠ να πληρωθείτε.

Τους κάνουμε τη χάρη και για την παραμονή στο δημόσιο. Όσοι δημόσιοι υπάλληλοι σε διαθεσιμότητα δίνουν εξετάσεις ΑΣΕΠ κάθε μήνα και οι τελευταίοι 10 κάθε τομέα απολύονται. Οι εξετάσεις θα συνεχίζονται μέχρι να μείνουν οι τελευταίοι 10 κάθε τομέα οι οποίοι τότε θα απολυθούν αυτοδικαίως. Θα έχουν εξασφαλίσει όμως τη θέση τους μέχρι τότε.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι περνούν το σύνδρομο του Ιάπωνα: αποφεύγουν να πάρουν καλοκαιρινή άδεια γιατί φοβούνται ότι όταν επιστρέψουν δεν θα υπάρχει η θέση τους.

Ναι, ο Σαμαράς δεν έχει όραμα. Είναι ο τυχερός κέρδισε το όραμα της Γερμανίας. Όραμα ανώτερης ποιότητας. Όχι σαν τα ντόπια οράματα, τα χειροποίητα που έχουν οι άλλοι.

Η νέα δημόσια τηλεόραση θα είναι καθαρή, γιατί θα τη φτιάξει ο Καψής που δεν δούλεψε ποτέ σε τέτοιο μέσο και θα στελεχώνεται με αυτούς από την ΕΡΤ που δεν πάτησαν ποτέ εκεί και απέφυγαν τη διαφθορά τους.

Χαιρόμαστε που από το ΠΑΣΟΚ βγαίνουν και αντιπολιτεύονται με δηλώσεις τους την κυβέρνηση όπου συμμετέχουν και οι ίδιοι. Τηρούν την παράδοση οι άνθρωποι: όλα στο λαό. Όχι μόνο τα χρέη, αλλά και οι θεατρικές παραστάσεις των κυβερνώντων. Δεν θα ήταν σωστό αν για κάτι που δε γουστάρει το ΠΑΣΟΚ, αλλά θα το ψηφίσει, να πάρει κρυφίως τηλέφωνο ο Βαγγέλης τον Αντωνάκη και να τον απειλήσει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, αλλά δεν θα το κάνει, γιατί δεν είναι σίγουρος ότι θα ξαναβγεί βουλευτής ούτε ο ίδιος.

ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Νέο ελληνοαλβανικό αναψυκτικό «Koupa-Cola». Δραπετεύστε από τον καύσωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: