20/7/13

ΣΑχλαΜΑΡΑΣ

Μεγάλες αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και Βορίδη. Για να παθαίνουν οι μικροί και να κοιμούνται οι γέροι.

Οργουελικό τοπίο, Ελλάδα 1984 στη φάρσα των ζώων. Ούτε καν φάρμα δε μπορούν να κάνουν τα ζώα που κυβερνούν.

Το πραγματικό όνομα του Όργουελ ήταν Μπλερ, όπως και εκείνου του ηγέτη του κόμματος των εργατικών σωματείων ο οποίος έκοψε την κοινωνική πρόνοια όσο πρόλαβε.

Ας πούμε, κύριε κυβερνήτα, ότι συμφωνούμε με τη δοξασία σου ότι για το κακό της Ελλάδας φταίμε όλοι το ίδιο. Με ποιανού το ίδιο όμως; Με το ίδιο του πλούσιου ή το ίδιο του φτωχού; Με το ίδιο του κυβερνώντος ή με το ίδιο του απλού πολίτη; Πόσο ίδια είναι το ίδιο του φοροφυγά με το ίδιο εκείνου που πάντα πλήρωνε την εφορία και με το παραπάνω; Ξέρω, αμαρτία, αλλά αφού μετάνιωσα που δεν έκλεβα το κράτος γιατί δεν συγχωρούμαι;

Η συνεργασία με τους κατακτητές και οι χούντες έγιναν για τη σωτηρία της Ελλάδας από τους «κομμουνιστάς». Η εξαθλίωση των κατοίκων της Ελλάδας έγινε για τη σωτηρία της Ελλάδας από τη χρεοκοπία, η οποία θα έρθει κάποτε για τη σωτηρία της Ελλάδας από τέτοιους σωτήρες.

Άδωνης: «Κανείς εργαζόμενος δεν θ’ απολυθεί από την Υγεία. Θ’ απολυθεί από τον υπουργό».

Από πότε είναι νόμιμες εκδηλώσεις που τιμούν δικτατορικά καθεστώτα στη χώρα μας;

Πάει και το ταβατούρι με το πολυνομοσχέδιο. Πέρασε στην ιστορία. Τώρα μας έμεινε για μια βδομάδα το κουβεντολόι για το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις και μετά θα βρούμε κάτι άλλο να έχουμε να ασχολούμαστε για να περνούν τα χρόνια μας.

Ή ψηφίζετε υπέρ του πολυνομοσχεδίου ή σας κάνω εκλογές τον Αύγουστο και χάνετε τα μπάνια σας. Τους έδωσε και κατάλαβαν ο ΣΑχλαΜΑΡΑΣ.

Την Ευρωπαϊκή Οικονομική κοινότητα τη λέγαμε ΕΟΚ. «Όχι στην ΕΟΚ των παντοπωλείων», «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο μαντολάτο» και άλλα τέτοια συνθήματα. Την Ευρωπαϊκή Ένωση όμως πώς ταιριάζει να τη λέμε; ΕΕ;  Τι συνθήματα θα φτιάχναμε; ΕΕ που πας δε μας παρατάς»; Δεν ταιριάζει. Θα προτείναμε το όνομα ΕΥΡΕΝ. Ταιριάζει και με τα παλιά συνθήματα. «ΕΥΡΕΝ και ΝΑΤΟ το ίδιο καρεκλάτο», «Όχι στην ΕΥΡΕΝ των ψητοπωλείων» κ.λπ. Νέα συνθήματα: «ΕΥΡΩ-ΕΥΡΕΝ στην τσέπη μας ουδέν» και άλλα.

Για να μην ξεχνιόμαστε: «Γαμώ το κεφάλι μου ο μαλάκας».

Εμπιστοσύνη και κυβέρνηση οριοθετούν το κενό ανάμεσα στο κορόιδο και τον απατεώνα.

Ένα κυβερνητικό μέτρο εύκολο χρειάζεται δύο μήνες, ένα δύσκολο δύο χρόνια κι ένα αδύνατον χρειάζεται δύο ζωές για να μην εφαρμοστεί.

Το παλαμάρι του Σαμάρι: Δεν κόβουμε το λαιμό μας, ούτε φάτσες, ούτε κόβουμε κίνηση ούτε κόβουμε λάσπη. Κόβουμε παλαμαράκια τηγανητά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: