19/7/13

Ανοίγουμε μόνο Κυριακή

(Μετά τον Εσπερινό)

Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν μονόδρομοι. Ούτε κλειστοί δρόμοι. Πήγαμε χθες να χαιρετήσουμε τον επισκέπτη μας, αλλά δε μας άφησαν. Βγήκαμε και αφιλόξενοι.

Τι χρειαζόμαστε το ΔΝΤ; Ολόκληρη Ευρωπαϊκή Ένωση είμαστε με ολόκληρη Γερμανία, ολόκληρη Γαλλία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο. Δεν είμαστε φτωχαδάκια της Αφρικής ή της Ασίας ή της Λατινικής Αμερικής. Αν εξαιρέσεις βέβαια εμάς τους Έλληνες.

Σαρδάμ κάνεις σε λόγια που δεν είναι δικά σου.

Κοτζάμ πρωθυπουργός και να βγαίνει να κάνει διάγγελμα ότι κατάφερε μετά από ένα χρόνο να πείσει κάποιους υπαλλήλους της τρόικας να κατεβάσουν τον ΦΠΑ στους χώρους εστίασης από 23 σε 13%. Αυτό στη Γερμανία, είπε ο Τσίπρας, είναι αρμοδιότητα δημάρχου σ’ ένα κρατίδιο. Οι δήμαρχοι στη Γερμανία ανεβάζουν ή κατεβάζουν ΦΠΑ αλλά δεν προβαίνουν επί τη ευκαιρία διαγγέλματα.

Ο Κουβέλης κατάφερε να φτιάξει ένα αριστερό κόμμα που συμμετείχε σε κυβέρνηση με τη Νδ και αντί να στρέψει πιο αριστερά ή άντε προς το κέντρο το πολιτικό βάρος το έστρεψε προς την άκρα δεξιά. Κι αυτό επειδή κατά τη γνώμη του η Ελλάδα πέρσι τον Ιούνιο χρειαζόταν κυβέρνηση. Τέτοια κυβέρνηση χρειαζόμαστε κυρ-Φώτη;

Δεν χρειάζονται τόσες προειδοποιητικές ταμπέλες κινδύνου στην
Κορίνθου-Πατρών. Αρκεί μία στην αρχή να λέει "ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΩΡΕ
ΜΑΛΑΚΑ;"

Αγγελία: Παραδίδουμε δεκαπενθήμερα εντατικά μαθήματα Γαλλικών-Γερμανικών-Ρωσικών για να παριστάνετε τους τουρίστες στα νησιά και να έχετε έκπτωση στα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια.

Το βράδυ θα έρθει να μιλήσει στο κινηματοθέατρο Λαός ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Εισιτήριο 5 €, οι άνεργοι δωρεάν. Αυτόγραφο 2 €. Δωρεάν για τους Κρητικούς.

Αύριο το έργο «Χίλιες και μία νύχτες» για την αναμονή επιστροφής ΦΠΑ.

-Χρωστάω τα πάντα πληρώνω πάντα.
-Αμαρτία.

Το χρέος και η υπόσχεση είναι η μεγαλύτερες αποστάσεις μεταξύ δύο ανθρώπων.

Στην Παραγουάη ζήτησε τελικά πολιτικό άσυλο το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: