13/7/13

Ο Παπαμιμίκος και η Μαίρη

Δε λέει να μπει πελάτης στο μαγαζί μου. Ευτυχώς που θ’ ανοίγω και Κυριακές.

Τον βγάλανε από το συρτάρι και τον έκαναν κατάθεση. Ο Παπουτσής διορίστηκε εκπρόσωπος της Ελλάδα στην Παγκόσμια Τράπεζα. Να τον χαίρονται. Τα κονόμησαν κι αυτοί!...

Αυτόν τον Παπαμιμίκο τον έψαχνε καιρό ο Σαμαράς για γραμματέα; Οι επιλογές του είναι ιδιαίτερα θετικές για τους αντιπάλους του. Κατάφερε σε νεκρή καλοκαιρινή περίοδο να μαζεύονται χιλιάδες άνθρωποι κάθε μέρα στο προαύλιο της ΕΡΤ και να τον βρίζουν. Αλλά δεν του έφτανε αυτό. Εγώ πάντως θα έπαιρνα ξανθιά γραμματέα.

Κάποιος να πει στους υπουργούς να μιλούν για το έργο τους και όχι για την αξιωματική αντιπολίτευση. Είναι σα να βρίσκονται οι ίδιοι στην αντιπολίτευση από τώρα.

Μια ζωή κάθε κυβερνητικός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ είχε για κάθε απόφαση της κυβέρνησης διαφορετική άποψη όταν μίλαγε σε ψηφοφόρους του.

Για να μην είμαστε όμως μονόπλευροι ας λέμε και τα θετικά της κυβέρνησης, όπως το πιο αισιόδοξο μήνυμα που μπορεί να στείλει ο Σαμαράς: «Ποτέ δεν είναι νωρίς».

Παλιά πήγαινα έτρωγα σε εστιατόριο κι επειδή δεν είχα να πληρώσω έπλενα πιάτα ένα σωρό. Τώρα το εστιατόριο είναι φίσκα και κάθε «πελάτης», αφού την κάνει ταράτσα πλένει μόνο τα δικά του πιάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: