9/6/13

Ρωσιδικές επενδύσεις

Ρώσικες επενδύσεις στην Ελλάδα  και ειδικά στην περιφέρεια για να τονωθεί η επαρχία μας.
Ο πρόεδρος της Τουρκίας κύριος Φατμαγκιούλ πρότεινε στα ελληνικά κανάλια να μεταδίδουν σε τιμές λογικές εκτός από τα τούρκικα σίριαλ και ωριαία προγράμματα από τις διαδηλώσεις στην πλατεία Ταξίμ με υπότιτλους.

Θα μειωθεί ο ΦΠΑ στους χώρους εστίασης και στην Κόκκινη Μηλιά μόλις πάρουμε την Πόλη.

Ο Ερντογάν κατάλαβε το λάθος του με την απαγόρευση στις κοπέλες να βάφουν τα χείλη τους ή την απαγόρευση των φιλιών στο μετρό. «Μόνο οι Έλληνες θα τα δέχονταν», φέρεται να σκέφτηκε ο εκλεγμένος σουλτάνος τους Τουρκίας κάτι που βάζει εμάς σε σκέψεις. Δεν αντισταθήκαμε πολύ στα μέτρα. Και στο τέταρτο μνημόνιο που μας ετοιμάζουν θα κάτσουμε στ’ αβγά μας, γιατί όπως λέει ο λαός κοιμάται καλά όποιος ξυπνάει τελευταίος.

Κινητικότητα δημοσίων υπαλλήλων. 25 χιλιάδες θα πρέπει να μην κάθονται στα γραφεία, αλλά να κινούνται πέρα-δώθε από γραφείο σε γραφείο για να μην κάνουν κακή εντύπωση στους τροϊκανούς που μπορεί να κάνουν καμιά έφοδο. Όχι όμως όλοι μαζί, μην αρχίσει η κινητικότητα των 25 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων με πορείες στη Βουλή, γιατί θα παρεξηγηθούμε

Η Ελλάδα είναι πλυντήριο χρημάτων δήλωσε ο τροϊκανός του ΔΝΤ κ. Τόμσεν που παρακολούθησε το τραπεζικό μας σύστημα από την ταράτσα του υπουργείου Εξωτερικών μεταμφιεσμένος σε απλωμένη μπουγάδα.

Ο Αντώνης Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι δεν θα κατέβει υποψήφιος του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος  στη Γερμανία. Προτιμά να παραμείνει στην περιφέρειά του την Ελλάδα.

Ο Σαμαράς που αντιστέκεται: συμφωνεί σε όλα  με την τρόικα.
Ο Σαμαράς που επιμένει: το μόνο λάθος που έκανε η κυβέρνηση ήταν στατιστικό.

Μέσα στο 2013 αποχωρούν από το δημόσιο 4.000 υπάλληλοι εις ένδειξιν διαμαρτυρίας για τη μονιμότητά τους που κρατά χαμηλά την ανεργία.

Και η Μενεγάκη ερωτά: Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις η ΝΔ θα βγει πρώτη στις επόμενες εκλογές και ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ εκτός Βουλής. Τότε με ποιον θα σχηματίσει κυβέρνηση ο Σαμαράς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: