11/6/13

ΚΟΤΟΣΥΡΜΑ ΠΑΝΤΟΥ

Από 8/11/2011
Με το Δελτίο ειδήσεις στο STAR: Ίδια ρούχα ο Παπανδρέου με τον κουμπάρο του Καραμανλή.
ΑΔΕΡΦΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ: (Νέο μεσημεριανάδικο) Γιατί ο Ερντογάν δεν έχει δεμένο το κασκόλ; 

«Είμαστε σε καλό δρόμο», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών στην Wall Street Journal. Ναι, αλλά ακόμα στο δρόμο είμαστε.

Στο πετρέλαιο η τιμή του βαρελιού υποχώρησε. Το διυ-ληστή-ριο δε ρίχνει την τιμή του χαμηλά.

Υγεία: Μην τρώτε αβγά με διοξίνες. Μπορείτε να τα ρίχνετε. (Ψηλά) 

ΑΕΚ: Αναζητείται ο (καλός) Νάτσο Σκόκο και όχι ο «Πάρε τα λεφτά και... άραξε». (Η ΑΕΚ πρέπει να ψάξει και για νέα χώρα) 

Το Μάρλμπορο φεύγει από την Ελλάδα και στρέφεται στην αγορά της Κίνας, όπου ζουν (ακόμα) 300 εκατομμύρια καπνιστές. Μετά από 20 χρόνια υπολογίζεται ότι θα πεθάνουν τα μόνο τα 3,5 εκατομμύρια εξ’ αυτών.. 

Σε λίγο δεν θα βρίσκουμε στα μαγαζιά ούτε Λιβάις και θ’ αγοράζουμε μπλουτζίν στη μαύρη αγορά από τουρίστες. 

Εγώ θα τρέξω να πληρώσω διόδια όταν -σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ΕΕ- ο δρόμος έχει ήδη κατασκευαστεί. 

Δεν καταλαβαίνω γιατί να πληρώνω διόδια σε κάποιον που δεν έχει κάνει τίποτα. Θα πληρώνω εισιτήριο για να μπω σε κινηματογράφο όπου δε θα παίζεται ταινία; Θα πληρώνω τον καφέ πριν μου τον φέρει ο σερβιτόρος, χωρίς μάλιστα να είμαι σίγουρος ότι θα μου τον φέρει ποτέ; 

Νέος όμιλος οικονομικής σκέψης: ΔΙΟΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.

Να βάλουμε κερματοδέκτες στα φανάρια. Για να ανάψει πράσινο πρέπει κάποιος να ρίξει μέσα μισό €υρώ. Όλο και κάποιος θα βρίσκεται. Μόνοι χαμένοι όσοι πλένουν τζάμια στα αργά φανάρια.

Δεν έχουμε λεφτά για την Παιδεία; Διόδια κι εδώ. Για να μπει ο μαθητής στο σχολείο πρέπει να δώσει δέκα λεπτά. Να δεις πόσα μαζεύονται. Μόνοι που θα χάσουν θα είναι οι καντινιέρηδες των σχολείων. Και τι έγινε; Πιο πολλά δίνει ένα παιδί στην καντίνα του σχολείου του απ’ όσα θα δίνει κάθε χρόνο για διόδια. 

Και γιατί παρακαλώ δε ζητάμε πληρωμή διοδίων από τους παράνομους μετανάστες στον Έβρο; Για να τους αφήνουμε να μπαίνουν μέσα θα δίνουν στο ελληνικό κράτος τις 2.000 € που δίνουν στους δουλεμπόρους. Με τους τόσους και τόσους που δεχόμαστε κάθε μήνα, όσο κι αν μειωθούν λόγω διοδίων θα είχαμε μαζέψει παραδάκι και θα είχαμε λύσει πολλά προβλήματά μας. Ο Έβρος, να γίνει €βρος. 

Δεν με ρώτησε, ούτε πρόκειται ποτέ να με ρωτήσει κανείς, αλλά λέω ότι διαφωνώ με το στήσιμο φράχτη στον Έβρο, κυρίως γιατί δε βλέπω να έχει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, εκτός από το να καθησυχάσει ανθρώπους που επηρεάζονται από ξενόφοβους. 

Αλλαγή στο πόθεν αίσχος των βουλευτών. Μέχρι σήμερα μαθαίναμε το αίσχος με τις περιουσίες κάποιων από αυτούς. Το πόθεν ερχόταν από όσους τους σταύρωναν, αλλά χανόταν στη μυστική ψηφοφορία. Από τις επόμενες εκλογές θα ψηφίζουμε κόμμα μυστικά, αλλά τους σταυρούς θα τους βάζουμε δημοσία. (Δαπάνη). 

Αφού ανοίγει το επάγγελμα του συμβολαιογράφου και ο συμβολαιογράφος θα είναι πια παιδί του λαού, θ’ ανοίξει και το συμβόλαιο με το λαό να δούμε τι μας χρωστάνε; 

Ανοιχτό ερώτημα: Θα κλείσει ποτέ το επάγγελμα του ΠΑΣΟΚτζή;

Δεν υπάρχουν σχόλια: