5/6/13

Επιτέλους απαγορεύτηκε η φοροδιαφυγή

Έγινε το πρώτο βήμα κατά της φοροδιαφυγής: απαγορεύτηκε. Είναι θέμα χρόνου να παραδοθεί οικειοθελώς η φοροδιαφυγή. Ε-ΠΙΣΤΟΛΙ Σαμαρά στη φοροδιαφυγή να γυρίσει σπίτι.
8 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ…
…εξήγγειλε ο Τσίπρας, αλλά δεν θα κερδίσει ψήφους για δύο λόγους. Πρώτον χρησιμοποίησε το κακόηχο «μέτρα» και δεύτερον οι Έλληνες είναι ψωροπερήφανοι. Κανείς τους δεν καταδέχεται ότι ξέπεσε στη φτώχεια κι εξακολουθεί να περιμένει τη βόλεψή του μέσω του βουλευτού του.
ΕΘΝΙΚΑ
Με εξώδικο διαμαρτυρία το ΠΑΣΟΚ ζητά από τους χαχαυγίτες να μη χρησιμοποιούν το σύνθημα «Η Ελλάδα στους Έλληνες» γιατί ανήκει στον Ανδρέα Παπανδρέου, μεγάλη η χάρη του
O GAP…
Ως πρωθυπουργός είπε ν’ ακολουθήσει το εθνικό κέλευσμα του πατέρα του κατά των Τούρκων το 1976, όπως το κατάλαβε: «Βυθίσατε τη χώρα». Τότε τα ελληνικά του ήταν χειρότερα και παρεξήγησε το «Hora» με τη χώρα. Αλλά μην τον αδικούμε, τα κατάφερε.
ΚΟΤΖΑΜ…
…πρωθυπουργός ζητάει την άδεια από υπαλλήλους της Τρόικας για να του επιτρέψουν να κατεβάσει το ΦΠΑ στους χώρους εστίασης, κάτι που του το αρνήθηκε προσωπικά η Λαγκάρντ κι εκείνος απαντώντας της γεμάτος οργή της είπε: «Τώρα θα δεις τι θα κάνω τη λίστα σου». Και η Λαγκάρντ από τότε κάνει τον Κινέζο.
ΜΙΑ ΠΟΥ Τ’ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ
Στην Κίνα δεν υπάρχει αντιπολίτευση γιατί δεν χρειάζεται, αφού δεν υπάρχει άλλο κόμμα να κυβερνήσει. Στην Ελλάδα αντιθέτως αντιπολίτευση υπάρχει και παραϋπάρχει. Συμπολίτευση δεν υπάρχει γιατί δεν μπορεί κανείς τους να κυβερνήσει όσο έχουμε μνημόνιο. ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ κάνουν αντιπολίτευση στη ΝΔ η οποία μαζί με τη ΔΗΜΑΡ κάνει αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ.
ΕΛΑΣ
Μη γελάτε: Αστυνομικοί έκαναν μήνυση στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση επειδή σε δήλωσή του τους αποκάλεσε «μπάτσους». «Δεν περιμέναμε ποτέ ν' ακούσουμε τέτοιο χαρακτηρισμό. Τελευταία φορά μας απεκάλεσαν έτσι συνάδελφοί μας αστυνομικοί στην απεργία μας το 2005, όταν ήταν αναγκασμένοι να διαλύσουν τη συγκέντρωσή μας έξω από τη Βουλή». Αυτό δήλωσαν αρμόδιοι συνδικαλιστές.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Είχα ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μου, τώρα με τα χαράτσια δεν έχω κεφάλι, τι να το κάνω το κεραμίδι;
ΕΡΓΑΣΙΑ
Έρευνα δείχνει ότι ο καπνιστής εργαζόμενος στοιχίζει στον εργοδότη του 4.600 ευρώ περισσότερα σε σχέση με το μη καπνιστή. Δηλαδή εμένα που δεν είμαι καπνιστής αν με προσλάβει ο εργοδότης θα είναι υποχρεωμένος να μου δίνει 4.600 € το χρόνο παραπάνω; Τουλάχιστον να μοιραστούμε τη διαφορά, ρε παιδί μου!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: