20/6/13

ΝΕΙΡΤΟΒΙΖΙΟΝ

Η πολιτική από την αγορά και το ποδόσφαιρο πέρασε και στο μπάσκετ. Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί του Τρίο Μούντζες ροκανίζουν το χρόνο γιατί νομίζουν ότι προηγούνται στο ενημερωτικό παιχνίδι. Θα μαζευτούν γι' άλλη μια φορά σήμερα, ίσως και αύριο μέχρι να σώσει ο Στουρνάρας να φτιάξει πρόγραμμα για την εθνική ραδιοτηλεόραση που όπως είπαν θέλουν ανοιχτή. Για την ώρα ο Στουρν κατάφερε κι έφτιαξε μόνο τα διαφημιστικά πακέτα. Για σιγουριά, προς αποφυγήν καταλήψεων, η νέα δημόσια -ελληνική- τηλεόραση θα εκπέμπει από Βερολίνο. 

Ευτυχώς η Degea πρόλαβε και πήρε την εργολαβία αποκλείοντας την ΕΡΤ. Αν περίμενε από τον Στουρν χάιντε, άιντε!...

Σταματά η χρέωση του ανταποδοτικού τέλους υπέρ της ΕΡΤ. Γλυτώσαμε οικογενειακώς 4,2 € το μήνα, σίγουρα για δύο μήνες, γλυτώσαμε λοιπόν σίγουρα 8,4 €. Τα κονομήσαμε πάλι.

Βαγγέλας και κυρ-Φώτης δέχτηκαν το κλείσιμο της ΕΡΤ για το καλό του έθνους, για να μη φαίνεται ότι μόνο η Χρυσή Αυγή το υποστήριζε. Ευχαριστούμε για τη θυσία.

Ούτε ΕΡΤ, ούτε εκλογές, επιστροφή στα δικά μας: ούτε σοβαρές μεταγραφές.

Τι να την κάνετε την ΕΡΤ αφού σε λίγο δεν θα έχετε ηλεκτρικό ρεύμα να τη βλέπετε;

Δεν θα μπει λουκέτο στο Μαξίμου. Προηγούνται ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΘ.

Λουκέτο και στη Βουλή. Οι αποφάσεις θα παίρνονται με δημοσκοπήσεις.

Μετά τα δημαρχεία μπαίνει λουκέτο και στις εκκλησίες. Γάμοι βαφτίσια και κηδείες θα γίνονται απ’ ευθείας στις ΔΟΥ για να μη χάνονται έσοδα. (Τι να τα κάναμε άλλωστε τα γραφεία των ΔΟΥ;)

Οι αποκρατικοποιήσεις δεν γίνονται επειδή δεν υπάρχουν αγοραστές, είπε στη Βουλή ο αρμόδιος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ. Κάνει ό,τι μπορεί για να τους εξασφαλίσει τους αγοραστές. Δηλαδή ακόμα και τους ανυποψίαστους που πιθανώς έρχονταν ν’ αγοράσουν κάτι τους προειδοποιεί να φύγουν όπως ήρθαν.

«Οι εκλογές δεν θα δώσουν σταθερή κυβέρνηση», ισχυρίζονται οι κυβερνητικοί. Το μυαλό τους και μια μοίρα: η μοίρα του ηττημένου που του φταίνε τα όπλα και όχι η μαλακία που κουβαλάει.

Ο ΓΑΠ στοίχησε ακριβά στο ΠΑΣΟΚ. Και σε χρήμα που άδειασαν τα ταμεία του και σε είδος που τα ποσοστά του παίζουν πάνω κάτω στο 5%.

Μη μας πρήζουν με την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση. Από αυτή την κρίση δε θα βγει όλη η Ελλάδα ούτε φυσικά όλοι οι Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: