4/6/13

ΤΑΞΙΜερώματα

Ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Προφυλάκισης του Πολίτη κύριος Ένδειας ξεκαθάρισε ότι παρά τα επεισόδια στην πλατεία Μαξίμ, συγνώμη, Ταξίμ, δεν έκλεισε ούτε για μία ώρα ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα. Συνδεόμαστε τώρα με το μέγαρο Ταξίμου, συγνώμη Μαξίμου.

Μαρτυρία: Πώς πέρασα το εξπρές του μεσονυκτίου νούμερο 2013. Είμαι ένας ταξιτζής της Αλεξανδρούπολης και πήγαινα να πιάσω βάρδια. Επειδή ο συνεταίρος το είχε αφήσει μακριά το όχημα, μπήκα στο ταξί ενός συναδέλφου Με ρώτησε πού πάμε. Του απάντησα, «Πού αλλού; Στου ταξί μ’». Με πήρε ο ύπνος κι όταν ξύπνησα βρισκόμουν σε κρατητήριο αστυνομικού τμήματος της Κωνσταντινούπολης μ’ ένα μαυρισμένο μάτι και τρεις Κούρδους πάνω μου. Και είχα απέναντι και το μαλάκα το συνάδελφο να μου ζητάει 100 € για την κούρσα.

Ο εκλεγμένος σουλτάνος Ταγύφτ Ευλογάν είπε για τους διαδηλωτές ότι είναι αλκοολικοί κι έχουν πιει όλο το Βόσπορο για να πηγαινοέρχονται εύκολα στην πλατεία Ταξίμ.

Νέα συγκέντρωση έξω από την τουρκική πρεσβεία και πορεία μέχρι το μέγαρο Ταξίμου για να ανατραπεί ο Σουλεϊμάν ο μεγαροπρεπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: