28/6/13

Α(ζ)ερικό

Από την Εφημερίδα των Συντακτών περάσαμε στην oρκωμοσία των συντακτών. Έξι στην κυβέρνηση παραλίγο επτά με τη Βούλτεψη παράπλευρη απώλεια.

Όσοι διάβαζαν τον Παντελή Καψή στο Έθνος τι πιστεύουν  ότι έχαναν.

Αν ο Σαμαράς είχε να περιμένει καλά νέα για την Υγεία θα έβαζε αρμόδιο υπουργό ένα σοβαρό άνθρωπο και σχετικό με το αντικείμενο.

Στην Ύδρα τα οικόπεδα φορολογούνται λιγότερο από το Πέραμα γιατί η Ύδρα είναι παραμεθόριος περιοχή.

Εκτός από τον αζερικό αγωγό ΤΑΠ θα περάσει από την Ελλάδα και ο τραπεζικός αγωγός ΦΑΠ, μέσω του οποίου θα πηγαίνουν στη Γερμανία οι τίτλοι ιδιοκτησίας των ακινήτων μας.

Πουλάμε σίριαλ στο εξωτερικό: Το success story τώρα και στα Αζέρικα. Και στα κινέζικα φυσικά από πρόπερσι. Σ’ τα αραβικά ακόμα δε λέει να μας κάτσει.

Η κυβέρνηση δείχνει ανίκανη ακόμα και να βγάλει από το ραδιομέγαρο τους υπαλλήλους της ΕΡΤ. Δεν σκέφτηκαν ότι τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ήταν η καλύτερη στιγμή. Εκτός αν σκέφτηκαν ότι οι ψήφοι που χάνουν αφήνοντάς τους είναι λιγότεροι απ’ όσους θα είχαν διώχνοντάς τους. «Και να τους διώξουμε τι σκατά πρόγραμμα θα βγάλουμε;» δηλώνει Καψηρός. «Θα πουλάμε δαχτυλίδια και κολλιέδες; Άλλαξ’ ο κολλιές κι έγινε βραχιόλι.»

-Γιατί δεν ακούω τη γιαγιά;
-Έμεινε Άδωνη.

Πληρώνεις κανονικά την εφορία; Αμαρτία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: