2/6/13

Τι είναι ένα βήμα μπρος στο πέσιμο;

Ρευστότητα έχουμε, ρευστό δεν έχουμε. Όλα είναι ρευστά.

Από την περασμένη δεκαετία του μηδέν, για να ενισχύσουν οι τράπεζες το πάρε-δώσε ξεκίνησαν με το πάρε-πάρε, που οδήγησε στο δώσε-δώσε. Τώρα ισοπαλία: από την τράπεζα ούτε παίρνω, ούτε δίνω.

Μετά τις προτάσεις του υπουργού ΠΡΟφυλάκισης του ΠΟλίτη κ. Δ-Ένδεια, έχουμε νέες επιχειρήσεις, δηλαδή ανάπτυξη. Διαφήμιση:
«Αν η διαδήλωσή σας δεν προβλέπεται να συμπληρώσει τα 200 άτομα και θέλετε να κλείσετε δρόμο τηλεφωνήστε μας. Μπορούμε σε 15΄ άμεσο ντιλίβερι, να σας φέρουμε μέχρι και 100 δικούς μας για ενίσχυση . Τιμές λογικές με το κεφάλι.»

Κύριε Τόμσεν, σε άλλες τις χώρες είναι λογικό να ξεκινά η πάταξη της φοροδιαφυγής με το μαστίγωμα του λαού;

Μην πάρουν είδηση ότι υποφέρουμε θα μας πάρουν κι άλλα μέτρα. Κύριε, Τόμσεν, χαιρετισμούς στη φράουλα Μέρκελ κι ευτυχώς που δεν πάθαμε τίποτα.

Η ώρα του πρωθυπουργού είναι κενή. Ο Σαμαράς φοβάται να κυκλοφορήσει και στη Βουλή, εκτός αν δεν πηγαίνει στην ώρα του πρωθυπουργού επειδή φοβάται μην του βάλουν κάνα πρόχειρο διαγώνισμα.

Δηλαδή, κύριε Στουρνάρα με τ’ όνομα, αν του χρόνου έχουμε ανάπτυξη 0,6% -που δεν θα έχουμε- πόσα ακριβώς θα κονομήσω και πόσες δουλειές θα πιάσω;

Πηδήξαμε την οικονομική ένωση της Ευρώπης και πήγαμε απ’ ευθείας στην νομισματική, αλλά επειδή βαριόμαστε την κάναμε τραπεζική ένωση.

Την πρώτη θέση στο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον θα παίρνει κάθε χρόνο διαφορετική χώρα με αλφαβητική σειρά.

Κάθε τόσο πέφτει σκόνη. Ρε, τελικά δε μας ψεκάζουν, μας θάβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: