18/6/13

Ελ…ΕΡΤ...εροι πολιορκημένοι

Όχι άλλο κάρβουνο. ΝΕΡΙΤ ή ΝΕΙΡΤ;
Αντωνάκης απορεί: Τι να βάλω στους δημόσιους οργανισμούς; Τάξη ή λουκέτο; Κατάφερε πάντως να εκτοπίσει από την πρώτη θέση των διεθνών ενημερωτικών δικτύων τον Ερντογάν. Προβάλλει ως πρώτος αντιδημοκράτης. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος θεσμοθέτησε την μονιμότητα (υπό όρους) των δημοσίων υπαλλήλων για να τους προστατεύει από κάθε πολιτικάντη που έρχεται στην εξουσία, τους διώχνει και παίρνει τους δικούς του. Ο Αντωνάκης κατάφερε να ξεπεράσει τη συνταγματική αυτή προστασία των δημοσίων υπαλλήλων αντιγράφοντας την πρακτική του ΚΚΕ απέναντι σε κομματικές οργανώσεις που διαφωνούν με την επίσημη γραμμή: διαλύει έναν οργανισμό, απολύοντας έτσι όλους τους υπαλλήλους του και μετά τον ξαναφτιάχνει και προσλαμβάνει τους δικούς του. Πάντως το ΚΚΕ με τέτοιες πρακτικές δεν τα πήγε και τόσο καλά.

Ο Αντωνάκης έτρεχε στην Κίνα, έτρεχε στο Αζεμπαϊτζάν, στη Σαουδική Αραβία, πετάχτηκε στο Κατάρ και ποιος θυμάται πού αλλού, αλλά το μόνο που μέχρι στιγμής κατάφερε να πουλήσει είναι τσάμπα ο ΟΠΑΠ στον Μελισσανίδη. Οι Ευρωφιλελεύθεροι σκέφτονται σοβαρά μήπως ο κύριος Αντώνης δεν είναι κατάλληλος για πρώτος πωλητής της Ελλάδας. –Συγνώμη, πρώτος πολίτης ήθελα να πω, αλλά δε μου ταίριαζε ο τόνος-
Δεν αγόρασαν την ΔΕΠΑ. Το Γκαζπρομ, Γκάστρομ είναι. Μας γκαστρώσανε και φύγανε. Μείναμε από γκάζια. Και πληρώνουμε το φυσικό αέριο 30% πάνω από το μέσο όρο τιμής για τις ευρωπαίκές χώρες. Σε όλους τους τομείς διαθέτουμε τους καλύτερους διαπραγματευτές που βρίσκουν τιμές ευκαιρίας για τους άλλους. Το φυσικό αέριο το πληρώνουμε παραπάνω, γιατί εμείς δεν είμαστε φτηνιάρηδες, εμείς δίνουμε πάντα κάτι παραπάνω γιατί είμαστε αριστοκράτες Ευρωπαίοι. Εμείς βάζουμε τον Έβρο κι αυτοί βάζουνε τα πέη. Όταν αυτοί κατέβαιναν από τα δέντρα για να δούνε τα κέρματα, εμείς είχαμε κόκκινα δάνεια γιατί χρωστάγαμε πρωταθλήματα και κύπελλα στους γαύρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: