19/6/13

Ραδιοτηλεόραση δημοσίας αιδούς

Ούτε μπουρλότο στην ΕΡΤ δεν καταφέραμε να βάλουμε, καημένεεεεε!.....

«Δεν μπορείτε εσείς;», ρωτούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και απαντούν: «Μπορούμε εμείς». Πράγματι, αν ο Αντωνάκης Σαμαράς παρά και την τελευταία του απέλπιδα προσπάθεια με το κλείσιμο της ΕΡΤ δεν καταφέρει να ρίξει την κυβέρνησή του ας τον βοηθήσουμε. Τον συμβουλεύουμε μάλιστα, όσο γρηγορότερα κάνει εκλογές τόσο λιγότερο θα πονέσει. Αν δεν θέλει να φύγει η κατάσταση από τα χέρια του ας κλείσει την ΕΥΔΑΠ. Δε μπορεί, σε μια βδομάδα δεν θα είναι ούτε βουλευτής, ούτε τουρίστας στην Ελλάδα θα καταφέρει να γίνει, όπως ο ικανότερος, ομολογουμένως, συμφοιτητής του ΓΑΠ κατάφερε, παρ’ ό,τι αυτός έκανε μεγαλύτερο κακό στην Ελλάδα που άνοιξε την πόρτα της ευρωζώνης στο ΔΝΤ.

Η ΕΡΤ από ραδιοτηλεοπτικό και διαδικτυακό μέσον οδεύει να γίνει κυβερνητικό ατύχημα. Αποδείχτηκε ότι με κλειστή ΕΡΤ δε μπορεί να λειτουργήσει η κυβέρνηση και κινδυνεύει να πέσει.

«Με ΕΡΤ δύσκολα θα κερδίζαμε ξανά στη Γιουροβίζιον», φέρεται να δήλωσε ο κ. Σαμαράς. Ο Κεδίκ πασάς Ογλού επιμένει: «Στο διάδοχο σχήμα της ΕΡΤ το ΝΕίΡΤ δεν θα κάνω χαριστικές προσλήψεις, γιατί…. χμμμ…θα το βρω και θα σας πω.»

Κλείνουν όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που δημοσιοποιούν αποτελέσματα μετρήσεών τους σχετικές με τη γνώμη του λαού για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Αν ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ επιμείνουν στο μη κλείσιμο της ΕΡΤ ο Σαμαράς σκέφτεται να τους κλείσει κι αυτούς. Του απειλεί με τη σειρά του: «Αν στις επόμενες δημοσκοπήσεις είστε κάτω του 3% θα σας κόψω την κρατική επιχορήγηση».

Βενιζέλος και Κουβέλης ομολογούν πως ήταν ενημερωμένοι από τον ίδιο τον Σαμαρά ότι σκεφτόταν να κλείσει την ΕΡΤ. «Πού να τον πιστέψουμε», φέρονται να δήλωσαν. Μια ΕΡΤ στο χώμα κι άλλες ΔΕΚΟ και 1500 υπηρεσίες ακολουθούν ακόμα. Όσοι ζήλευαν τους υπαλλήλους της ΕΡΤ φοβούνται ότι αύριο ίσως ζηλεύουν τους εαυτούς τους.

Ο Στέφανος Μάνος απορεί: «Γιατί τόση φασαρία με το κλείσιμο ΔΕΚΟ και υπηρεσιών; Μπορούσε ο κ. Σαμαράς με μία κίνηση απλώς να ιδιωτικοποιήσει το Κράτος.

Αν ιδιωτικοποιηθούν όλα τα υπουργεία τι ακριβώς θ’ αποφασίζει το υπουργικό συμβούλιο, που ούτως ή άλλως δεν αποφάσιζε ποτέ τίποτα, απλώς άκουγαν τον πρωθυπουργό κι έφευγαν.

Οι ελάσσονες κυβερνητικοί εταίροι Βαγγέλης-Φώτης απειλούν τον μείζονα (Μέιτζορ) Σαμαρά ότι αν επιμείνει στο κλείσιμο της ΕΡΤ εκείνοι θ’ αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους από τα ιδιωτικά κανάλια που έμειναν και θα παρακολουθούν μόνο Ίντερνετ. Τρόμος στο Μαξίμου.

Και η Μενεγάκη απορεί: «Αν κλείσουν και τη ΔΕΗ θα βγάζουν πρόγραμμα με ηλεκτρογεννήτριες;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: