24/5/13

Καλή φορολογική δήλωση, σύντροφε

Μη δηλώνεις περισσότερα έσοδα απ' όσα υποχρεούσαι γιατί έτσι πλασάρεις το καπιταλιστικό σύστημα ευνοϊκό για σένα τον εργάτη. Αν εισπράττεις κάνα ενοίκιο κρύφ' το.

Το ΚΚΕ είναι κατά του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου γιατί πιστεύει ότι όσοι δεν είναι κομμουνιστές είναι κατώτεροι άνθρωποι.

Από τη ΝΔ έχουμε το επιχείρημα ότι «παγώνει» το νομοσχέδιο γιατί με αυτό θα ενισχυθεί αντί να καταπολεμηθεί η Χρυσή Αυγή. Δηλαδή σήμερα η Χρυσή Αυγά τρέχει και δε φτάνει να καταθέσει εκείνη το νομοσχέδιο ως πρόταση νόμου, αλλιώς θα χαντακωθεί στις επόμενες εκλογές. Νομίζαμε ότι οι νόμοι ψηφίζονται για να έχουμε δίκαιο σε μια χώρα και όχι για να παίρνει ή να χάνει ψήφους ένα κόμμα. Επίσης, ξέρουμε ότι η δεξιά διώχνει κόσμο από την αριστερά όταν χρησιμοποιεί το παρακράτος. Μη ζητήσετε ιστορικά παραδείγματα θα σας βάλω κάνα διαγώνισμα για τη δεκαετία του '60 και του '50.

Το σύστημα ΤaxisNet.gr για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων όλων μας ήταν πολύ καλά μελετημένο. Λειτούργησε σήμερα Παρασκευή για μισή ολόκληρη ώρα. Λίγο μετά ξεμπλοκαρίστηκε, αλλά δε βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά ότι λειτουργεί τώρα που διαβάζετε. Ξέρουμε όμως την ημερομηνία λήξης της υποβολής δηλώσεων, σε λίγο θα μάθουμε και την ημέρα έναρξης. Α, ναι, λείπουν και οι οδηγίες τι κωδικούς να βάζουμε σε κάθε στοιχείο που δίνουμε. Λεπτομέρειες.

Η κυβέρνησή μας μπορεί να μην έχει πρόγραμμα για τίποτα. Ούτε για την καταπολέμηση της ανεργίας, ούτε για την πάταξη της φοροδιαφυγής, όχι πρόγραμμα ούτε νόμο δε μπορούν να ψηφίσουν για το χτύπημα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, έχουν όμως ένα ευφυέστατο σχέδιο για την ανάπτυξη της οικονομίας μας. Σχέδιο που εμπνεύστηκε ο ΓΑΠ, τήρησε ως υπουργός Οικονομικών του ο Βενιζέλος και εφαρμόζει ως πρωθυπουργός ο Σαμαράς με τη σύμφωνη γνώμη του Κουβέλη, αλλά και του εξέχοντος οικονομικού εγκεφάλου Στέφανου Μάνου. Ποιο είναι αυτό το ευφυές καλά μελετημένο σχέδιο για ανάπτυξη της οικονομίας; Προσέξτε για να το καταλάβετε κι εσείς: θα φτάσουμε την οικονομία στον πάτο οπότε τι διάολο, δεν θα έχει να πάει πιο κάτω άρα θ’ ανέβει. Γιούπι! Μι-Λα-Με!

Δεν υπάρχουν σχόλια: