6/5/13

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ (πέρυσι)

Η Δευτέρα του Πάσχα μετατίθεται ως αργία για τη Δευτέρα Παρουσία.
Ενισχύσατε την αποπεράτωσιν της εθνικής οδού Κορίνθου-Τσάτρα-Πάτρα
ΜΕΝΕΓΑΚΗ: "Ευτυχές ο νέος Πάσχας". (Κατά το "Παρ' τ' αρνί και κούρευ' το")

Οικονομική κρίση και στο ελληνικό πεντάγραμμο. Όπως έγραφε ο ΚΥΡ, αίσχος, κάποτε οι τραγουδιστές βγάζανε τη μέρα όσα «…εμείς το μήνα κρύβαμε από την εφορία».

Παρ' τ' αβγό ακούρευτο.
Για την αναπτέρωση του τουρισμού που οι άσχετοι δημοσιογραφάρες δεν γνωρίζουν ότι δεν είναι βιομηχανία και μάλιστα βαριά όπως μας πετάνε στη μούρη, αλλά είναι παροχή υπηρεσιών, τέλος πάντων για χάρη του τουρισμού μας διοργανώνονται ειδικές εκδηλώσεις σε κάθε γειτονιά. Εκδηλώσεις υποδοχής εκδρομέων των εορτών: Στο Πάνω Παγκράτι υποδέχεται τους εκδρομείς η ΔΟΥ της περιοχής, στην Κάτω Κηφισιά η Ένωση Τραπεζών, στην Πλατεία Συντάγματος έχει στηθεί τεράστιο και τερατώδες παγκάρι με ταμπέλα: «Ενισχύσατε την αποπεράτωσιν του κρατικού μας ελλείμματος σοβαρότητος».

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, δεν νίκησε ο Σαμαράς, αλλά έχασε η Ντόρα. Και κάθισε κι έχασε επειδή επανήλθε ο φόρος κληρονομιάς, έτσι η κόρη του Μητσοτάκη είδε ότι δεν τη συμφέρει να παραλάβει το κόμμα.

Αντώνη, προχώρα, σε θέλει η Περαχώρα. Θέλουν να τους θεμελιώσεις μια εθνική οδό για να τους δείξει η τηλεόραση. Δεν φοβούνται ότι θα πραγματοποιηθεί η οδός.

Και η πολιτική ζωή τελειώνει μ’ ένα ήτα και μια ήττα. Ένα ταυ διαφορά. Έχει κι ο σχεδιαστής ένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: