28/5/13

Αντι-τροϊκομματικό νομοσχέδιο

Μετά τη σύσκεψη των τριών αρχηγών και τις διαφωνίες τους έχουμε τρικομματι-α-κή κυβέρνηση.

Ο κυρ-Βαγγέλης ξεκίνησε να ασκεί αντιπολίτευση στην κυβέρνηση για να σώσει κάτι από το ποσοστό του, αλλά ήδη τον έχει προλάβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Και ο κυρ-Αντώνης κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνησή του, δεν αφήνει νομοσχέδια όπως το αντιρατσιστικό να κατατεθούν και σκοτώνει το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ που τα δέχεται όλα. Ο κυρ-Φώτης και οι παλαιορηγάδες του δεν νοιάζονται. Πέτυχαν περισσότερα απ’ όσα είχαν ονειρευτεί και οι ίδιοι και οι εχθροί τους.  
  
Ο ΕΟΤ και προσωπικά η κυρία Κεφαλογιάννη, υπουργός είναι, ευχαριστούν τον Αντώνη Σαμαρά επειδή οι Κινέζοι τουρίστες τον περίμεναν να πάει στο Πεκίνο για να ξεκινήσουν να μας κουβαληθούν στην Ελλάδα. Πράγματι ο κ. Σαμαράς στο Πεκίνο διαβεβαίωσε τον εκεί ομόλογό του ότι επιτρέπεται στους Κινέζους τουρίστες να κάθονται στα παγκάκια της Κυψέλης, όχι όμως για πολλή ώρα.

Οι πρώτοι Κινέζοι τουρίστες που ολοκλήρωσαν την επίσκεψή τους στη χώρα μας άφησαν φεύγοντας τις καλύτερες εντυπώσεις τους στο ντιούτι-φρι του Ελ Βενιζέλος. Δήλωσαν ότι Ελλάδα είναι παράξενη χώρα. Εκτός του ότι η έκτασή της και ο πληθυσμός της είναι όσο ένα δημοτικό διαμέρισμα της Σαγκάης, παρατήρησαν ότι η χώρα αυτή είναι η ανάποδη πλευρά της Κίνας που δεν έχει αντιπολίτευση. Η Ελλάδα δεν έχει συμπολίτευση, είπαν οι Κινέζοι τουρίστες. τα κυβερνητικά κόμματα ασκούν αντιπολίτευση στην επόμενη κυβέρνηση που φοβούνται μη βγει. Στην Κίνα τέτοιοι  φόβοι είναι άγνωστοι, δεν διακατέχουν κανέναν, γιατί πρόλαβε το καθεστώς και τους διακατέχει όλους. Κι όποιος δεν το κατάλαβε καλά να πάθει κι αυτός κι η ιστορία του.

Οι Έλληνες φοβούνται τους ξένους και η κυβέρνηση φοβάται τη Χρυσή Αυγή. Βουλευτής της Χρυσής Κραυγής ζήτησε από τους Έλληνες πατριώτες να ρίξουν στη θάλασσα τα αλλοδαπά καμάκια  που έρχονται στη χώρα μας να κουτουπώσουν τις δικές μας τουρίστριες και ξαδέρφες   

Από Βρυξέλλες μαθαίνουμε ότι διορθώθηκε το κυβερνητικό λάθος: μέσω ΕΣΠΑ δεν θα παταχτεί η ανεργία αλλά οι άνεργοι. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να μειωθεί το ποσοστό τους που ξεπερνά κατά πολύ το δημο(σ)κοπικό ποσοστό της ΝΔ.

Επιτέλους μπαίνει και λίγο αίσθημα στην υπόθεση. Τις γερμανικές εταιρείες που θα μας πάρουν τα σπίτια που χρωστάμε στις τράπεζες για να τα νοικιάζουν σε τουρίστες τις λένε επενδυτές στα ακίνητα.

Μην ξεχνάς, όταν ακούς κάποιον να σου λέει ότι είναι κατά του συστήματος εννοεί κατά αυτού του συστήματος. Ρώτα τον υπέρ ποιου συστήματος είναι για να έχεις να διαλέξεις.

Νέα εξυγίανση της ΕΡΤ. Θα τη σκοτώσουμε για να μην υποφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: