23/5/13

Φόρος εν βρασμώ ψυχής

Σώθηκε και καταβάλλεται κανονικά το επίδομα γάμου. Όλοι τρέχουν στα σκαλιά της εκκλησίας και του δημαρχείου και παντρεύονται 5-6 φορές ο καθένας, όχι όμως με το ίδιο άτομο. Σε καλό δρόμο φαίνεται να βρίσκεται  η πάταξη της φοροδιαφυγής. Ο φερόμενος ως υπουργός Οικονομικών κάποιων άλλων δήλωσε ότι είναι πια νόμιμη η πάταξή της και όχι η φοροδιαφυγή, όπως λανθασμένα νόμιζαν οι υπάλληλοι της εφορίας.

Σε λίγο θα εξαφανιστεί και η ανεργία γιατί θα απαγορευτεί και όποιος συλλαμβάνεται εις γνώση του άνεργος θα διώκεται ως τρία χρόνια καταναγκαστικά έργα στην εθνική οδό Κορίνθου, Τσάτρα Πάτρας, ανάλογα με τα έσοδα από τα διόδια και τα τριώδια πριν το καρναβάλι της Πάτρας στο Ρίο Αντίρριο και Ντετζανέιρο γωνία.

Ο Αντώνης πρωί-πρωί στο Μαξίμου ήτανε πολύ νευριασμένος. Καλημέρα, κύριε πρόεδρε, του είπα κι εκείνος άρχισε να βρίζει την κυβερνητική οικονομική πολιτική. Εκείνη τη στιγμή θυμήθηκε και πήρε τηλέφωνο τον Μπαρόζο και του είπε ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο, αυτό τον τόπο όμως η κυβέρνηση τον φορολογεί αλύπητα ως ακίνητο.

Η ΝΔ, είπε ο φερόμενος ως πρωθυπουργός μας, δεν ασκεί καταστροφική, αλλά δημιουργική αντιπολίτευση στην αυριανή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που θα καταστρέψει χειρότερα τη χώρα απ’ όσο ο ίδιος. Καλύτερα τώρα, είπε, που δεν έχετε ευρώ στην τσέπη, παρά αύριο που δεν θα έχετε δραχμή στην τσέπη.

Σε νέο κόμμα πέφτει κάποιος ανεξάρτητος βουλευτής τ’ όνομά του δεν το θυμάμαι, επειδή μάλλον δεν θα το χρειαστώ. Αυτό το νέο κόμμα λέγεται σχέδιο ή πλαν. Όχι μπι, πλαν τρε. Αυτό το πλαν τρε ή πλαν ντε ή ντε και καλά, δεν έχει σημασία, ζητά την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, ναι…. και να ορίσουμε ως εθνικό μας νόμισμα λέει το Μάρκο για να κάνουμε σπάσιμο στη Μέρκελ.

Βρέθηκε επιτέλους από την κυβέρνηση ένα ισοδύναμο μέτρο που δέχτηκε η Τρόικα. Είναι για τους φόρους των πλουσίων που τους πληρώνουν οι φτωχοί. Ο φερόμενος ως Στουρνάρας με τ’ όνομα δήλωσε ότι υπάρχει τρόπος να μην αδικούνται από την εφορία οι φτωχοί αλλά τον ξέρουν μόνο οι πλούσιοι.

Και ήρθε ο Αντώνης από την Κίνα γεμάτος χαρά. Έκανε καλές συμφωνίες, Δεν διαφώνησε σε τίποτα.

Σύμφωνα με ασφαλισμένες πληροφορίες μας βρέθηκε Έλληνας που πήρε το μπουγιουρντί της εφορίας και δεν κατέβασε καντήλια.

Κάτι άλλαξε στην Ελλάδα είπε ο Αντωνάκης ο Σαμαράς, καλό παιδί, στην Ελλάδα άλλαξε ο καιρός. Από καιρό δεν έχουμε δουλειά στην πιάτσα, από καιρό οι πελάτες δεν έχουνε λεφτά να πάνε στα μαγαζιά πριν κλείσουν, είχε παλιόκαιρο την ώρα που χαρίζαμες.

Επενδυτικός όμιλος από τη Σουηδική Αραβία θα αγοράσει το Γαϊδουρονήσι και το Καρπενήσι, ενώ επενδυτές από το Κατάρ θα αγοράσουν το Καρπενήσι, το θέατρο της Μιμής Ντενίση και το αρνί της Κατερίνας Στανίση.

Νέα ρύθμιση για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ που δεν μπαίνει στο άρθρο 99, στο 99% χάρισμα, αλλά μετοχοποιείται. Μετοχές θ’ αγοράσουν όσοι ελπίζουν ότι θα βολευτούν ξανά όταν με χρόνια με καιρούς το ΠΑΣΟΚ βγάλει τον Βενιζέλο πρωθυπουργό. Στα 0,3 ευρώ η απλή μετοχή και μισό ευρώ η προνομιακή μετοχή, που απαλλάσσει τον ιδιοκτήτη από το να ψηφίζει ΠΑΣΟΚ ή να παρακολουθεί συνεδριάσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Συνελήφθη χθες βράδυ θέση εργασίας που κυκλοφορούσε μόνη της κοντά σε οργανισμό του δημοσίου. Μάλλον έπεσε από την τσέπη ξένου επενδυτή ο οποίος αναζητείται για να του επιστραφεί η θέση εργασίας.

Και τότε ο Στίβεν Σόντερμπεργκ άκουσε για τον Ράσελ Κρόου που έκανε τις διακοπές του στη Μύκονο κάτω από μια συκιά και είπε το μυστικό στον Ματ Ντέιμον: «Η ανεργία στην Ελλάδα είναι το ανάποδο του γυναικείου στήθους που όσο περνούν τα χρόνια πέφτει. Και δίπλα του ο Μάικλ Ντάγκλασε.

Λύθηκε και το πρόβλημα με τα ασφαλιστικά ταμεία. Όλες οι συντάξεις θα δίνονται στα 60 χρόνια, αλλά μόνο για δέκα χρόνια. Αν με τόσο χαμηλή σύνταξη ο γέρος ή η γριά δεν πέθαναν στα 70 τους τότε σίγουρα μπορούν να ξαναδουλέψουν σα λεβέντες. Αν δεν μπορούν να δουλέψουν τότε θα φορολογούνται ως ακίνητα.

Ο σύνδεσμος παχύσαρκων Ελλάδος και περιχώρων πραγματοποίησε συγκέντρωση έξω από το σπίτι του Θόδωρου Πάγκαλου διαμαρτυρόμενο για την κατάσταση υγείας των μελών του. Κεντρικό σύνθημα, «Πάγκαλε θυμήσου τα φάγαμε μαζί σου». Ο κ. Πάγκαλος έκανε μήνυση στον πρόεδρο του συνδέσμου. Ο πρόεδρος ισχυρίζεται ότι ο κ. Πάγκαλος του είπε «Δεν είσαι χοντρός, είσαι πάνχοντρος κι εγώ δεν είμαι κάλος, είμαι Πάγκαλος». Αθλητικά

Ως τσάμπα μέτρα χωρίς αναμενόμενο αποτέλεσμα που θα τα πληρώσει ο λαός ακριβά χαρακτήρισε η αντιπολίτευση το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Όταν βγούμε εμείς στην κυβέρνηση θα καθίσουμε τον Στουρνάρα στο σκαμνί για φόρο εν βρασμώ ψυχής.

Η Ελλάδα είναι μία πολύ παράξενη χώρα δήλωσε ο Ράσελ Κρόου από την Τουρκία όπου παραθέρισε μετά τη Μύκονο. Ο διεθνής σταρ εξήγησε ότι κατά τη γνώμη του στην Ελλάδα αν είναι εντάξει με το κράτος θα το πληρώσεις ακριβά στην εφορία.

Το υπουργικό συμβούλιο διακόπηκε και βγήκαν όλοι στο μπαλκόνι να δουν τι έγινε. Ήταν μία κυρία στην Ηρώδου Αττικού που κρατούσε ένα πλακάτ που έγραφε «Αισθάνομαι υπερήφανη που ο γιος μου είναι υπουργός». Ακούστηκε από το Μαξίμου ένα «Μαμά γύρνα σπίτι», αλλά μετά ο Αντώνης είπε ένα «Σκάσε Άδωνη, δεν είσαι υπουργός».

Διακόπτουμε για  κάτι έκτακτο, στις πανελλαδικές έχουμε λάθος θέμα μαθηματικών που μπήκε στα θέματα της φυσικής. Από το υπουργείο είπαν ότι θα διορθώσουν το λάθος βάζοντας του χρόνου ένα θέμα φυσικής στην εξέταση μαθηματικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: