2/5/13

Η Μέρκελ στον τελικό με αντίπαλο την Άγκελα

Μην ξανακούσω πίπες μπλε για ανίκητες ομάδες, κυρίαρχες ιδεοληψίες και αναπότρεπτες καταστάσεις.

Άλλοι κάνουνε ταμείο, το ΠΑΣΟΚ κι η Μπαρτσελόνα κάνουν μείον.

Ούτε σήμερα κατάφεραν οι κυβερνήτες μας να εισπράξουν έστω ένα ευρώ από τους πιθανούς φοροκλέφτες της λίστας Λαγκάρντ ή οποιασδήποτε άλλης λίστας.

Και για σήμερα  -όλη μέρα- ο υπουργός Οικονομικών μας θα είναι Έλληνας πολίτης και όχι Γερμανός.

Το μόνο κυβερνητικό έργο του ΠΑΣΟΚ στην τροϊκομματική κυβέρνηση Σαμαρά ήταν είναι και θα είναι οι 3μηνες πελατειακές προσλήψεις με ανώτατο μισθό 490 €. Αυτό ξέρουν αυτό εμπιστεύονται. Τι έρχεται σε τρεις μήνες; Ο Αύγουστος που έχει παχιές τις μύγες και τα μέτρα.

Δηλαδή σε πρώτη φάση απολύονται μόνιμοι από το Δημόσιο που δεν προσλήφθηκαν με διαδικασία ΑΣΕΠ και προσλαμβάνονται τριμηνίτες εκτός ΑΣΕΠ. Ενδιαφέρον.

Είμαι σε πρόγραμμα τύπου stage (σταζ) στο δήμο της γειτονιάς μου. Αφού παίρνω λιγότερα από τον κατώτατο μισθό, γιατί αυτός είναι κατώτατος; Επειδή αυτά που παίρνω δεν είναι μισθός, είναι ξεφτίλα.

Ο Μανιτάκης δηλώνει, «Όποιος ισχυρίζεται ότι οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων θα είναι 15 χιλιάδες τρομοκρατεί. Οι απολύσεις θα είναι 150 χιλιάδες. Έτσι, η ξεφτίλα θα μοιραστεί σε πάρα πολλούς και καθένας θα αισθάνεται σταγόνα στον ωκεανό και όχι δακτυλοδεικτούμενος κι ας είναι κωλοδακτυλοδεικτούμενος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: