18/5/13

Ρετσίνα στην Κίνα

Πήγε ο Σαμαράς στην Κίνα κι έκλεισε εμπορικές συμφωνίες. Μπράβο του, όμως εμείς οι απλοί άνθρωποι του ελληνικού λαού πώς ακριβώς τα κονομήσαμε αν κρίνουμε σωστά από τις θριαμβολογίες τηλεοπτικών καναλιών;

Τα εμπορικά καταστήματα στις Κουκουβάουνες και στο Δουργούτι είναι υποχρεωμένα να παραμένουν ανοιχτά και τις Κυριακές και μάλιστα επί 24ώρου βάσεως για να μπορούν να ψωνίζουν οι τουρίστες.

Οποιαδήποτε αναφορά στο μνημόνιο απαγορεύεται, κρίνεται ως λαϊκιστική προπαγάνδα και τιμωρείται γιατί το μνημόνιο θα καταργηθεί σε 2-3 χρόνια.

Η Νικολούλη ξεκινά έρευνα πού θα κρεμάσει τα παπούτσια του ο Μπέκαμ.

Απειλή της Γιάννας Δασκαλάκη-Αγγελοπούλου-πρώην Παρθένη: (Δον Μαρία Ντολόρες Ντε Λα Πιάστον Καικούνα Τονώρες) Οι Έλληνες μπορούν να επαναλάβουν το θαύμα του 2004 υποστήριξε παρουσιάζοντας το βιβλίο της στη Νέα Υόρκη.

Ακόμα και το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο δυσκολεύονται να φέρουν στη Βουλή. Θυμίζουμε αποτελεί «εφαρμοστικό νόμο» οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έπρεπε να έχει εφαρμοστεί εδώ και χρόνια, πριν καν εμφανιστεί η Χρυσή Αυγή στα πολιτικά πράγματα.

Οι χρυσαύγουλοι είναι με το σύστημα. Άλλη μια απόδειξη; Ειδικά αυτές τις μέρες δεν σπάνε στο ξύλο Κινέζους μαγαζάτορες κι ας πιστεύουν γι’ αυτούς ότι ρήμαξαν τα μαγαζιά των Ελλήνων που αγόραζαν από αυτούς για να τα πουλάνε σε τριπλάσια τιμή.

Να δεχτώ ότι για όλα τα κακά της μοίρας μας φταίνε όσοι ελάμβαναν μαϊμού συντάξεις και δεν έκοβαν αποδείξεις. Εγώ που δεν έκανα τίποτα από αυτά τι έχω να κερδίζω;

Ποιος; ο Σόιμπλε καταδικάζει ποια; την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Κομισιόν) για την αυξημένη ανεργία των νέων. Παρακολουθούμε κωμωδία των αδελφών Κοέν με ήρωες ηλίθιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: