18/4/13

Όχι άλλο φράουλα

Η Χρυσή Αυγή επίσημα καταγγέλλει και όσους δίνουν δουλειά σε αλλοδαπούς. Τα παλικάρια της όμως δεν πλακώνουν στο ξύλο τέτοια αφεντικά που κάνουν μια κατά τη γνώμη τους ζημιά στην Ελλάδα. Προτιμούν να πλακώνουν τους εύκολους, τους αδύναμους. Ειδικά τώρα που οι χρυσαυγίτε(ρ)ς είδαν ότι τα αφεντικά έχουν και μπράβους με καραμπίνες που βγάζουν καπνό, σιγά μην τολμήσουν να τους πλησιάσουν. Βέβαια, όλα τα παραπάνω διαλύονται αν σκεφτεί κάποιος ποιο κόμμα μπορεί λογικά να ψηφίζουν τέτοιοι εργοδότες και τέτοιοι μπράβοι.

Πάντως συμφωνούμε με τους χρυσαυγίτε(ρ)ς ότι οι δουλοκτήτες εργοδότες κάνουν κακό στην Ελλάδα, όχι όμως επειδή έχουν ανθρώπους να δουλεύουν γι’ αυτούς, αλλά επειδή τους συμπεριφέρονται σαν να ήταν δούλοι. Οι χρυσαυγίτερς ζητούν, μέσες-άκρες να μαζεύουν τις φράουλες Έλληνες με 20 € μεροκάματο και να πληρώνονται όποτε γουστάρει ο εργοδότης. Είναι με το κεφάλαιο.

Οι χρυσαυγίτερς ζητούν να εκδιωχθούν από τη χώρα μας ακόμα και οι νόμιμοι μετανάστες που μιλούν με καλύτερα ελληνικά από τους ίδιους. Χαρακτηριστικά επαναλαμβανόμενη δήλωσή τους: «Μας κλέβουν και τη γλώσσα».






Από
Φράουλες με αίμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: