3/4/13

Το χαράκι το χαράτσι και το ΔΕΗΜΑΡάτσι

Συναυλία συμπαράστασης στην Κύπρο με συμμετοχή πάνω από 50 καλλιτεχνών. Δεν εκλήθη να συμμετάσχει ο Γιώργος Νταλάρας. Αναμένεται δριμεία διαμαρτυρία του.
Ο Τιτανικός μπροστά του είναι πέταγμα νομίσματος σε σιντριβάνι. «Τροϊκανικός», δεύτερο επεισόδιο, «Καρφωμένοι στο παγόβουνο». Τα βράχια είναι απλά βότσαλα στην άμμο.

Προσεχώς νέα ιστορική ταινία γουέστερν φουστανέλα: «Ούτε λήσταρχοι, ούτε λησταρχίδες». Υπόθεση: «Ο λήσταρχος Σοϊμπλέλης κι ο λήσταρχος Μερκέλης στα όρη της Πεντέλης συναντούν τα πρωτοπαλίκαρά τους που είναι οι λήσταρχοι Αντώνης, Φώτης και Βαγγέλης.»

Το δόγμα του σοκ της ομάδας του Σικάγου, αυτό που εφαρμόζει η Τρόικα είναι απλό: «Για να μη βουλιάξεις πρέπει μόλις δεις το παγόβουνο μην προσπαθήσεις να στρίψεις ή να κάνεις πίσω, αλλά να επιταχύνεις ώστε να μπορέσεις να καρφωθείς πάνω του και να συνεχίσεις να επιπλέεις ώσπου βέβαια να λιώσει, οπότε θα πας στον πάτο».

Η Τρόικα μας σώζει κι εμείς τραγουδάμε Διονυσίου: «Μας υποχρέωσες, μας υποχρέωσες, μα δε μας είπες τελικά πόσο μας χρέωσες.»

Ο Κουβελης θεωρεί τη συνέχιση στο χαράτσι της ΔΕΗ ως νέο μέτρο. Η Τρόικα εκβιάζει την κυβέρνηση που υποστηρίζει ο κυρ-Φώτης, με το «Χαράτσι ή νέα μέτρα». Πώς να μη μπερδευτεί ο άθρωπας!....Λέει ότι αν η ΔΗΜΑΡ δεχτεί το χαράτσι της ΔΕΗ θα λέγεται πια ΔΕΗΜΑΡ.
  • Εκτός από το back-out υπάρχει και bank-out;
  • Τα δελτία ειδήσεων είναι βασισμένα σε αληθινά γεγονότα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: