21/4/13

Κοπανιστάν

Χωρίζεται χρονικά στα δύο η πλατεία Κλαυθμώνος. Το σύγχρονο τμήμα της λέγεται πλατεία Οδυρμώνος.

Οι φράουλες Αργεντινής πλασάρονται ως «Αναίμακτες φράουλες».

Συνελήφθη σε λαϊκή αγορά φράουλα Μανωλάδας μεταμφιεσμένη σε φράουλα Κάτω Παναγιάς Αιγύπτου.

Διακόπτουμε για διαφημίσεις: «Η φράουλα, όπως και ο χρυσός, μας φέρνει πιο κοντά». Μανωλάδα-Σκουριές, δυο ειδήσεις δρόμος. Η μια του BBC η άλλη του CNN.

Μετά τις συλλήψεις στη Χαλκιδική «μην κρούετε σπασμένες θύρες».

Διακόπτουμε για διαφημίσεις: «Ψωνίζω ελληνικά προϊόντα. Είναι πιο ακριβά από τα εισαγόμενα, κάτι που με κάνει να αισθάνομαι άρχοντας». (Δεν είμαστε φτηνιάρηδες, ρε παιδί μου!)

Η ανεργία στην Ελλάδα δεν μοιάζει με το γυναικείο στήθος και τον κώλο που όσο περνούν τα χρόνια πέφτουν.

Τα μόνα μέρη του κόσμου όπου πρώτα έρχεται η ανάπτυξη και μετά η ανεργία είναι τα ελληνικά λεξικά και οι ομιλίες του Σαμαρά.

Το μόνο ισοδύναμο μέτρο που βρήκε η κυβέρνηση και δέχτηκε η Τρόικα είναι για τους φόρους των πλουσίων που πληρώνουν οι φτωχοί.
Ισχύει και στο ποδόσφαιρο: Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να μην αδικούνται από τη διαιτησία οι μικρές ομάδες, αλλά τον ξέρουν μόνο οι πλούσιες.

Δεν θέλαμε τον GAP πρωθυπουργό γιατί δεν αντέχαμε ένα μνημονιακό κόμμα στην εξουσία, έτσι τώρα έχουμε τρία.

Επιστροφή στην εκπαιδευτική τηλεόραση: Ο ελεήμων Κουβέλης έκανε συγκέντρωση σε –ευρύχωρο- στούντιο του 9,84 για να δείξει πόσο καλά παλεύει την ανεργία. Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε ότι δέχτηκε την απόλυση δημοσίων υπαλλήλων για να μεγαλώσει η ανεργία, να τη φέρει δηλαδή στο φιλότιμο και να πέσει μόνη της. Το ότι ο Κουβέλης τσάκισε την ανεργία φαίνεται από το ότι στη συγκέντρωσή του δεν βρέθηκε ούτε ένας άνεργος.

Έτσι όπως λειτουργεί Κουβέλης είναι σα να προσπαθεί να βγει ξανά πρώτη η ΝΔ και η ΔΗΜΑΡ να εξαφανιστεί κάτω από 3%.

Πάντως οι ομιλίες του ομολογουμένως είναι πολύ κατα...πληκτικές.

Τόμσεν: Φώτη, καλύτερα να ζητάς συγνώμη από όσους σε ψήφισαν παρά την άδεια για όσα δέχεσαι να γίνουν σε βάρος και των ιδίων.

Τα μέτρα έχουν αποφασιστεί πριν έρθουν οι Τροϊκανοί στην Ελλάδα. Τις διαπραγματεύσεις σωστά τις κάνουν, είναι σαν το μπαλαμούτι στην ερωτική πράξη. Το μόνο λάθος τους είναι που δεν βάζουν λίγο αίσθημα.

Όταν η γυναίκα μου βλέπει ότι δεν έχω όρεξη για σεξ ξεκινάει τις διαπραγματεύσεις.

Όταν είμαι εγώ αυτός που ξεκινά τις διαπραγματεύσεις αισθάνομαι σαν τον Στουρνάρα με την Τρόικα: ξέρω ότι έρχομαι δεύτερος.

Δίδαγμα: Τις διαπραγματεύσεις πάντα ακολουθεί γαμήσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: