17/4/13

Άντε, Δικαιοσύνη μου και καλή ψυχή

Ζούμε σε Ελληνικό Δημόσιο Ιδιωτικού Δικαίου. Εξού στο πλαίσιο (και όχι «στα πλαίσια») της μείωσης προσωπικού οργανισμών του ευρύτερου δημόσιου τομέα συγχωνεύεται το κανάλι της Βουλής με το Μέγκα.

Υπογράψαμε σύμβαση Ευρωπαϊκής Ένωσης Γερμανικού Δικαίου. Έτσι, ο Τόμσεν διαφωνεί με τη συγχώνευση των εφημερίδων ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ και ΑΥΓΗ σε «ΣΥΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ»

Διεθνείς μας Σχέσεις είναι Οθωμανικού Δικαίου
. Χαρακτηριστικά ο Κεδίκογλου Πασάς δήλωσε: «Δεν καταδίκασε ευθέως ο ΣΥΡΙΖΑ τη φονική βομβιστική επίθεση στη Βοστόνη.»

Ελπίζουμε σε Επαναστατική Προοπτική Κληρονομικού Δικαίου. Δεν μας παραξενεύει που ο Αμόλα Κουτσούμπα Κούλα συνεχίζει κι εστομίζει κι αυτός παπαρηγιές.

Η Τηλεοπτική Διακυβέρνηση είναι Επικοινωνιακού Δικαίου. Σε ποιον ακριβώς λένε Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης ότι η Ελλάδα έχει θωρακιστεί; Το λένε για να πείσουν την Τρόικα ή όλους εμάς που μετά την επόμενη επίσκεψη Τόμσεν τον Ιούνιο θα τρώμε στη μάπα την απειλή για 4ο μνημόνιο; Ως γνωστόν κάθε απειλή των τροϊκανών υλοποιείται με τη συμφωνία του «Τρίο Μούντζες».

Δημόσιες Διαλέξεις Ευεργετικού Δικαίου. Τη μια για τους φτωχούς, την άλλη ειδικά για τους άνεργους, γιατί η ΔΗΜΑΡ όλο και περισσότερο μου θυμίζει τις συζύγους του Βαρδή Βαρδινογιάννη και του Μίνωα Κυριακού;

Μικροαστικό Δίκαιο. Όλο και περισσότερο η ΔΗΜΑΡ θυμίζει εξωραϊστικό σύλλογο.

Φορολόγηση Άφαντου Οικονομικού Δικαίου. Ακόμα δεν εισέπραξε η εφορία τίποτα από κανέναν της λίστας Λαγκάρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: