6/3/13

Έλα να πάμε στο νησί ο Εμίρης σου εγώ κι εσύ

Η κυβέρνηση θα ζητήσει μειωμένο ΦΠΑ στην εστίαση. Από ποιον το ζητάει άραγε; Αφού η κυβέρνηση είναι το όργανο που ασκεί την εκτελεστική εξουσία. Μήπως το ζητάει από τους καταστηματάρχες; Να εισπράττουν δηλαδή μειωμένο ΦΠΑ ώστε να πέσουν λίγο οι τιμές, έτσι οι πελάτες τους θα είναι ικανοποιημένοι με το κυβερνητικό αυτό μέτρο και τα κυβερνητικά κόμματα δεν θα χάνουν ψήφους. Οι καταστηματάρχες στο τέλος θα αποδίδουν τον ΦΠΑ στο αρχικό 23%. Σατανική ιδέα.

Μετά τους Ψωμιάδηδες, τον Παπαγεωργόπουλο, τον Άκη και τη Βλαχάρα τη γυναίκα του, ο φόβος των ατάσθαλων οδήγησε στην κάθαρση και άρχισε η αυτοκριτική όσων κυβέρνησαν ή και κυβερνούν ακόμα. Κάποιος (νυν, τέως, πρώην) υπουργός Οικονομικών είπε: «Έκανα πολλά λάθη στη ζωή σου».

Αν αρρωστήσεις δεν θα έχεις δωρεάν περίθαλψη, αντιθέτως θα πληρώσεις την Κοινωνία που δεν πρόσεχες και αρρώστησες και δε μπορείς να δουλέψεις και ζημιώνεις τους συμπολίτες σου. Και οι άνεργοι θα τιμωρηθούν που κατάφεραν να μείνουν χωρίς δουλειά αντί να καταφέρουν να προσφέρουν κάτι στη δύσμοιρη Ελλάδα.

Η Χρυσή Αυγή θα φτιάξει και βρεφονηπιακούς σταθμούς για να μπορούν οι γονείς των παιδιών να λείπουν από το σπίτι και να δέρνουν Πακιστανούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: