18/3/13

Τιραμόλα καλούμπα

ΤΠΑ: (Τίτλος Που Απορρίψαμε) "Αμόλα στην Τούμπα".

Υπάρχει Καθαρή Τρίτη; Όσο υπάρχει και Τρίτη του Πάσχα. Ξέρετε γιατί χαλβά αγοράζω από Καθαρή Τρίτη και μετά; Επειδή είναι φτηνότερος. Φοβερό, ε; Θα ρωτήσετε γιατί το αναφέρω αυτό. Μα για να καταλάβετε το λόγο που το Πάσχα τρώω γαλοπούλα.

Ο Στουρνάρας δεν μοιάζει με κατσίκα. Στουρνάρα, γαλοπούλα μας, πούλα μας, πούλα μας.(Είμαστε gold out)

Όταν δεν μπορούμε να μαζέψουμε λεφτά από τους φτωχούς που δεν έχουν και από τους μεγαλοκαρχαρίες που δε θέλουν να δώσουν τότε τιμωρούμε τους φτωχούς. Τώρα με το χαράτσι της ΔΕΗ τους τιμωρούμε και επειδή ο Στουρνάρας δεν πρόλαβε να φτιάξει το σχέδιο νόμου για τον ενιαίο φόρο ακινήτων. Καθυστερούσε χαρακτηριστικά για να κερδίσει χρόνο μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Κατά τη διάρκεια τους αγώνα τιμωρεί τους φιλάθλους μη παίζοντας μπάλα και μετά τον αγώνα τους τιμωρεί επειδή δεν έπαιζε μπάλα και δεν τον πλακώνανε στο ξύλο.

ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΡΩΤά: «Το χαράτσι της ΔΕΗ παρατάθηκε επειδή δεν πρόλαβε ο Στουρνάρας να φτιάξει νόμο για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων ή επειδή με αυτόν δεν θα μάζευε πολλά λεφτά;»

Τι έγινε στην Κύπρο; Για να μη φαλιρίσουν τρεις εμπορικές επιχειρήσεις, τράπεζες είναι, έφαγαν το 10% από τα χρήματα των καταθετών τους.

Και για να το καταλάβεις καλύτερα, φαντάσου να ζμπρώχνεις καρότσι και να ψωνίζεις σε ένα σούπερ μάρκετ και ν’ ακούς από τα ηχεία. «Αγαπητοί μας πελάτες, για να μην χρεοκοπήσουμε παρακαλείστε να δώσετε στο ταμείο 10% παραπάνω από το λογαριασμό σας.»

Ποιος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ πανηγύρισε γκολ με φασιστικό χαιρετισμό; Ο ΓΙΩΡΓΟΣΚΑΤΙΔΗΣ. Το μεσαίο Σίγμα πηγαίνει όπου εκτιμάτε ότι αρμόζει, όχι από γραμματική, αλλά από ηθική άποψη.

Τιμωρήθηκε αυστηρά από την ΕΠΟ, αλλά έχει επιχείρημα. Με ανακοίνωσή του ισχυρίζεται ότι είναι βλάκας. Μάλλον θα γίνει πιστευτός. Αρκεί να προλάβει να παρευρεθεί στην απολογία του στην ΑΕΚ. Για την ώρα ακόμα κυνηγάει τον πρώην φίλο του που του είχε πει να χαιρετίσει ναζιστικά στο επόμενο γκολ, όπως κι έκανε, αλλά προκοπή δεν είδε.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΩΜΑ: «Στην Ελλάδα θα γίνει κούρεμα μόνο των μικρών καταθέσεων, γιατί οι μεγάλες ανήκουν σε πλούσιους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: