1/3/13

Το πληνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Άρχισε σήμερα το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ με ομιλία του προέδρου του Ε. Βενιζέλου που θα τελειώσει την Κυριακή μαζί με το συνέδριο. Μετά τις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα τελειώσει και το ΠΑΣΟΚ.

Γραμμή 17 χιλιομέτρων από το Ικόνιο έμαθα ότι ενώνει τον Πειραιά με την Νοτιοκεντρική Ευρώπη και μετά έμαθα ότι η γραμμή φτάνει μέχρι την Ελευσίνα. Άλα του το Θριάσιο!

Σχεδόν όλη η λεωφόρος Αμαλίας, Ολόκληρη η Πανεπιστημίου και η Πατησίων μέχρι την Αλεξάνδρας θα γίνουν πράσινοι δρόμοι το 2014 γιατί τότε δεν προβλέπεται να έχουμε όλοι αυτοκίνητα και όσοι έχουμε δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε βενζίνη να τα κυκλοφορούμε.

Και σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες επιτρέπεται η κατανάλωση αλογίσιου κρέατος. Υπάρχει όμως ένα αναβολικό που αν δοθεί σε άλογο γράφεται στο «διαβατήριό» του και απαγορεύεται να το σφάξουν. Να πάρουμε κι εμείς από αυτό το αναβολικό, ρε αδερφέ, μπας και γλυτώσουμε από εφορία, τράπεζες και συναφείς τοκογλύφους.

Ο Σαμαράς μας προειδοποιεί για τον «κίνδυνο» να φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα τον Σόρος για επενδύσεις. Εκείνος προτιμά Άραβες. Βίτσια είναι αυτά, δε μας πέφτει λόγος.

Γιατί παραπονιούνται κάποιοι που ο ΣΥΡΙΖΑ φιλοξενεί πολιτικά αναρχο-ακροαριστερούς; Μήπως δεν προτιμούν την εποχή που οι χουντικοί ψήφιζαν ΝΔ; Τους αρέσει καλύτερα τώρα που γυρνάνε και δέρνουν τον κόσμο; Μαζόχες!

Όχι, η δράση των new-ναζιστών δεν στηρίζεται σε καμία χ-ιδεολογία.

Ο Στουρνάρας εξετάζει σχολαστικά πρόταση μεθόδου για μάζεμα φόρων από μεγαλο-φοροφυγάδες και μεγαλο-φοροοφειλέτες. Η πρόταση είναι πράγματι πρωτοποριακή: «Να τους τα ζητήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: