19/3/13

Χρυσοκούρεμα φύλλο ριγμένο στο πέλαγος

Ο Παπαδάκης είχε την «πρωτότυπη» ιδέα στην έναρξη της πρώτης του –και τελευταίας- απογευματινής εκπομπής του να πάρει συνέντευξη από τη μεγαλύτερη Κύπρια τραγουδίστρια Άννα Βίσση. Το τι επακολούθησε με παρέμβαση των Βρυξελλών, δεν περιγράφεται. Καμία άλλη ελληνική τηλεοπτική εκπομπή δεν χώθηκε τυχαία σε τόσο μεγάλο διεθνές νταβαντούρι.

Πάντως τουλάχιστον οι Κύπριοι βουλευτές έχουν το θάρρος να μην αφήνουν να περάσει ένα μέτρο με το οποίο διαφωνούν. Και οι δικοί μας διαφωνούν με πολλά μέτρα που τους πονάνε, αλλά τους αρέσει και τα περνάνε.

Μετά από απαίτηση εκατομμυρίων Γερμανών τηλεθεατών επιστρέφει στα ελληνικά κανάλια το τελευταίο κυπριακό σίριαλ.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΑΣΑ
(Ήρεμα, ήρεμα)
Κούρεμα, κούρεμα / δεν είμαι καταθέτης.
Κούρεμα κούρεμα / είμαι της Κύπρου ο ηγέτης.

Το μεγάλο λάθος του Αναστασιάδη: νομίζει ότι με τους χειρισμούς του στο απίθανο κούρεμα θα αξιωθεί μετά τη θητεία του να τον προσλάβουν οι ευρωφιλελεύθεροι σε κάποια θέση. Δεν ξέρει ότι σ’ αυτόν θα φορτώσουν την ηλιθιότητα που αναστάτωσε όλους τους καταθέτες όλων των χωρών της γης. Δεν το ξέρει, αν και ήδη του φορτώνουν την ευθύνη. Αν ψάξει δουλειά στην Ελλάδα ο Αναστασιάδης το πολύ-πολύ να κάνει κάτι επιπέδου παρουσίασης εκπομπής «Μπίλιες». Για να κοιμούνται οι παλιοί και να παθαίνουν οι νέοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: