16/3/13

Αντίο, Παπαδάκη

Κατά το...
Φυσικά και δεν είδα παρά για κάτι δευτερόλεπτα το Sold Οut. Είμαι σίγουρος ότι δεν είναι Sold, αλλά Οut για τον Παπαδάκη. Ο εξυπνακισμός αυτός είναι επακόλουθο της χαράς μας που όλα δείχνουν πως θα ησυχάσουμε επιτέλους και από αυτόν και από τους επικριτές ή τους χειροκροτητές του. Μια ερώτηση όμως. Πώς είναι δυνατόν μετά από τόσα χρόνια στην –ας πούμε- δημοσιογραφία να μην ξέρει ο γέρος ότι ερωτήσεις του στυλ –στην Άννα Βίσση- «Ποιο τραγούδι σημάδεψε τη ζωή σου» είναι μπανάλ ακόμα και για πιτσιρικάδες. Γιατί μας πέθαναν όλο το Σάββατο πριν την εκπομπή με «κίτρινο», μόνιμη διαφημιστική ταμπέλα στην οθόνη για ώρες επί ωρών ότι την τάδε ώρα ξεκινάει η εκπομπή; Για να μειώσουν τις αντοχές όλων ημών που θέλαμε να παρακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα πριν τον Παπαδάκη ή για να μειώσουν τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής αλλά και των προηγούμενων αυτής εκπομπών. Είναι λογικό ότι δεν θα παρακολουθούσα τίποτα με μόνιμη ταμπέλα στην οθόνη τον Παπαδάκη. Έλεος!.... Κύριοι του Αντένα, βρήκατε τον χειρότερο τρόπο να τον διώξετε γέρο άνθρωπο. Οδυνηρό για μας και απατηλά ηρωικό γι’ αυτόν που δε νομίζω να κατάλαβε ότι έγινε ρεζίλι.

Τι μυαλό κουβαλάνε αυτοί που θεώρησαν προϋπόθεση επιτυχίας για πρεμιέρα μάλιστα εκπομπής τέτοια συστατικά; Παπαδάκης, Βίσση, -τέως- γάμος της με Καρβέλα και «Δαίμονες», η απίστευτη αποτυχία, καλλιτεχνική και εμπορική. όλα αυτά με έκαναν όχι απλώς να νομίζω ότι παρακολουθώ επανάληψη παλιού τηλεοπτικού σόου της δεκάρας, αλλά να εκλιπαρώ για κάτι τέτοιο. Ούτε αναπαλαιώσεις δε νοιώθουν να κάνουν οι τύποι. Ελπίζω να μη συνεχιστούν. Δεν είναι καλή ιδέα. Μην την κλέψετε, παρακαλώ, από τα άλλα κανάλια. Ας κάνουμε την πάπια και θα περάσει κι αυτό.

Εντάξει, αν πόνταραν σ’ αυτό το άθλιο νεκροτομείο θα το είχαν βγάλει στον αέρα από την αρχή της σεζόν. Αν είχαν λίγο μυαλό όμως δεν θα το έβγαζαν ούτε σ’ αυτή την σπασμένη περίοδο.

Συνήθως όταν ένα τηλεοπτικό κανάλι θέλει, χωρίς απώλειες για το κύρος του, να διώξει κάποιον που έχει κατσικωθεί σε συγκεκριμένη καρέκλα τον βάζει ή υποχωρεί σε απαίτησή του να προχωρήσει σε κάτι που θα τον κάνει ρεζίλι. Η μισή ντροπή δική του και την άλλη μισή την ξεχρεώνει για το κανάλι ο παρουσιαστής που θα τον διαδεχτεί στην παλιά θέση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: