7/2/13

Photoσώπα

ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ Photoshop εξερράγη στο γραφείο Τύπου της ΓΑΔΑ.
Όπως εύκολα μπορείτε να διακρίνετε από τη μούρη του στη φωτογραφία, συνελήφθη ο φερόμενος ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη για αντιποίηση αρχής. Για να αναγνωριστεί ο φερόμενος ως υπουργός χρειάστηκε ειδική επεξεργασία η εικόνα του για να μην σας τρομάξει η πραγματικότητα. Χρειάστηκε να επιστρατευθούν οι καλύτεροι αστυνομικοί σκιτσογράφοι. Φανταστείτε πώς θα είναι οι χειρότεροι.
Για αντιπερισπασμό η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα κι άλλες φωτογραφίες των γνωστών συλληφθέντων ξανά, αλλά τώρα με πιο στραπατσαρισμένες μούρες.
Δ-Ένδειας: Έπρεπε να δοθούν και αυτές οι φωτογραφίες στη δημοσιότητα. Συγχωρέστε μας που δεν τις υποβάλαμε σε βασανιστήρια, συγνώμη, σε επεξεργασία photoshop. Θέλουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες να τους αναγνωρίσει κάποιος πολίτης κι έτσι, να μας πει πριν συλληφθεί κι αυτός, πού τους πρωτοείδε, ώστε να βρούμε κι άλλο άντρο ή γύναιο των τρομοκρατών. Επειδή τα προηγούμενα τραύματα και οι μελανιές των γνωστών συλληφθέντων είχαν επουλωθεί κι εξαφανιστεί χρειάστηκε να τους ξανασυλλάβουμε με τον γνωστό αστυνομικό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: