15/2/13

ΜΜΕγάλε!..

Έρχονται στα ελληνικά κανάλια γερμανικά σίριαλ. Πωλούνται σε τιμή δεκαπλάσια εκείνης των τουρκικών και διπλάσια του κόστους παραγωγής ελληνικών. Όποιο κανάλι αρνείται να μεταδίδει γερμανικά σίριαλ θα κλείνει για χρέη στο Δημόσιο. Όπως και στα τούρκικα απαγορεύεται η μεταγλώτισσή τους στα ελληνικά, αλλά τα γερμανικά σίριαλ μεταδίδονται αποκλειστικά, απαγορεύεται δηλαδή η μετάδοση άλλων σίριαλ, ελληνικών ή ξένων.

ΑΠΟΛΥΤΟ
Αναμένεται επιχειρηματική στροφή στο ραδιόφωνο επειδή η τηλεόραση είναι ακριβή κι επειδή η τηλεόραση ήταν ραδιοφωνική. Μπορούσες να την παρακολουθήσεις και χωρίς να κοιτάς. Τόσα χρόνια και δεν έμαθαν να κάνουν την εικόνα να μιλάει. Αφού δεν το κατάφεραν αυτό την εποχή των παχιών αγελάδων δεν θα το καταφέρει κανείς τώρα.

Από Ρο
Στους αδικαιολογήτως απόντες υπαλλήλους που θα εκδιωχθούν από το Δημόσιο συμπεριλαμβάνονται και οι άφαντοι και άγνωστοι της ΕΡΤ που παίρνουν κανονικά το μισθό τους και δεν θυμούνται πού στον προαύλιο χώρο του Μεγάρου Αγίας Παρασκευής βρίσκεται το πάρκινγκ επισκεπτών που κάποτε φιλοξένησε τα αυτοκίνητά τους που εμείς πληρώνουμε;

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ
Τα αστεία Κωστόπουλου διατηρούνται μόνο εντός ή εκτός ψυγείου.
Το αλογίσιο κρέας διατηρείται μόνο εντός ή εκτός λαζανιών.
Ο Μησοτάκης διατηρείται μόνο εντός ή εκτός του Μεγάρου Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: