14/2/13

Διαδικτυακή δημοσιοκαφρία

Ναι, ναι. Τα «Παραπολιτικά» δεν είναι του Μαρινάκη. Το ότι εκδόθηκαν αμέσως μόλις ο εφοπλιστής τσακώθηκε και χώρισε επιχειρηματικά με τον Αλαφούζο είναι τυχαίο. Το ότι τα «Παραπολιτικά» στεγάζονται σε κτήριο του Μαρινάκη είναι τυχαίο. Το ότι τα «Παραπολιτικά» τρέφονται διαφημιστικά από τον Μαρινάκη είναι ελεημοσύνη.

Πόσο μαλάκες είναι όσοι έχουν μπλογκ και χάψανε την αφελή απειλή ότι ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης των «Παραπολιτικών» με (πιθανή) αγωγή του θα πάρει την εφημερίδα «Αυγή» που δεν θα έχει να πληρώσει ό,τι επιδικαστεί εναντίον της; Επειδή η εφημερίδα έγραψε ότι ο Μαρινάκης είναι χρηματοδότης των «παραπολιτικών»; Πού ζούμε; Δεν πήραν είδηση τα τζιμάνια αυτά ότι ο ίδιος ο φερόμενος ως εκδότης τα «άφησε» να διαρρεύσουν; Πλάκα κάνετε; Και από πού κι ως πού ένας ηλίθιος που έχει μπλογκ έβγαλε και την (κατα)δικαστική απόφαση;

Όποιος έγραψε τέτοιες αηδίες χωρίς να πληρωθεί προκαταβολικά «κύριο» εκδότη είναι βλάκας ή ψώνιο που νομίζει ότι (μαζί με 5-6 άλλους) έβγαλε αποκλειστικό. Σε σας θα το έδιναν ρε ζώα το «αποκλειστικό»; Το ό,τι μόνο κάτι φτωχοδιάβολοι με μπλογκ το φιλοξένησαν δε γεννά μέσα σας καμία απορία; Ξέρετε πόσες αγωγές έχει στην πλάτη της οποιαδήποτε εφημερίδα; Έχετε δει καμία να αλλάζει ιδιοκτησία επειδή δεν έχει να πληρώσει τον ενάγοντα; Έλεος! Η δημοσιογραφία είναι δουλειά δημοσιογράφων. Η ενημέρωση είναι δουλειά μέσων και όχι της ματαιοδοξίας των αποτυχημένων που λένε ότι με ένα μπλογκ κάτι κατάφεραν στη ζωή τους. Μπλογκ μπορεί να έχει και η γιαγιά σας. Ρεεεεεεεεε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: