15/2/13

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ

Προσέξτε σίγουρες οικονομικές λύσεις χωρίς συναισθηματισμούς, παρακαλάω!…

Στο Βήμα διαβάσαμε πως στη Νέα Υόρκη δικαστήριο αποφάσισε ότι ερωμένη υποχρεούται να πληρώσει 9 εκατομμύρια δολάρια στην απατημένη σύζυγο η ερωμένη γιατί της «έκλεψε» τον άνδρα. Η απατημένη σύζυγος έκανε χρήση ενός πολύ παλαιού νόμου που ισχύει στη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών και κατηγόρησε τη γκόμενα του συζύγου της για πρόκληση «συναισθηματικής αποξένωσης» από τον άνδρα της και κέρδισε: 5 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση και άλλα 4 εκατ. δολάρια για ηθική βλάβη που προκάλεσε διαλύοντας 33 χρόνια έγγαμου βίου.

Δε μπα να τον λατρεύει, δε μπα να είναι το έτερόν της ήμισυ, μετράει η εκτίμηση. Τιμολογείται στα 2,5 δισ. δραχμές.

Μια και τ’ αναφέρουμε, τι διαφορά έχουν ο καλός γάμος από τον καλό χωρισμό;

Καλός και πετυχημένος γάμος δεν είναι αυτός που θα καλυφθεί τηλεοπτικά, παράδειγμα ο Μικρούτσικος.

Καλός και πετυχημένος χωρισμός όμως είναι μόνο αυτός που καλύπτεται τηλεοπτικά. Παράδειγμα ο ΛάτσιοΜενεγάκειος.

Ο τηλεοπτικός γάμος από φίρμα σε κάνει χώμα πάλι εδώ στο ραδιόφωνο Ανδρέα.

Ο τηλεοπτικός χωρισμός όμως, από απλό σύζυγο σε κάνει τηλεοπτικό αστέρα.

Ο Λάτσιος αξίζει δημοσιότητας γιατί κατάφερε ένα καλό δημόσιο χωρισμό. Αξίζει λοιπόν να βγει στο γυαλί. Ναι. Για να βραβεύσει τον εαυτό του που χώρισε, χρίστηκε κριτής χορού σε ριάλιτι του καναλιού το πρόγραμμα του οποίου ο ίδιος διευθύνει. Και η παραγωγή του είναι της δικής του εταιρείας. Πώς λέμε Λάτσιος κερνάει, Λάτσιος πίνει.

Εγώ που είμαι τηλεπαθής και παίρνω το παράδειγμα από το γυαλί, αύριο θα πάρω τηλέφωνο τον εαυτό μου να του προτείνω να βγούμε να παίξουμε τάβλι. Ελπίζω να μου πει όχι, γιατί αν ο εαυτός μου μού πει ναι, πώς θα παίξουμε τάβλι; Και ποιος θα κερδίσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: