21/2/13

Ανδρέα προχώρα

Το MAD ανέλαβε τη διοργάνωση του διαγωνισμού επιλογής του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την ΕΡΤ (όχι την Ελλάδα) στη Γιουροβίζιον. Μπράβο Κουρή. Ο Κουρής τους έφαγε όλους λάχανο. Βγαίνει και το διατυμπανίζει κι όλας.

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι από τα καταστήματα metropolis που ανήκουν στον όμιλο Κουρή, όπως και το Mad, διαμαρτυρήθηκαν έξω από τις εγκαταστάσεις του καναλιού κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Απαιτούν τα δεδουλευμένα τους αλλά και αποζημιώσεις που τους χρωστά ο Ανδρέας Κουρής. Στο φυλλάδιο που έχουν μοιράσει γράφουν: «Ο Ανδρέας Κουρής ισχυρίζεται ότι δεν έχει να πληρώσει χρωστούμενους μισθούς και αποζημιώσεις στους απολυμένους, ούτε τα χρέη του προς το δημόσιο, αλλά βρίσκει λεφτά για τη διοργάνωση της Eurovision που του εκχώρησε η κρατική ΕΡΤ»

Ο Ανδρέας Κουρής, που συν τοις άλλοις είναι και πρόεδρος της Real Group, στις 3 Ιανουαρίου συνελήφθη για χρέη προς το δημόσιο που αγγίζουν τα 9.170.000 εκ. ευρώ. Στις 19 Φεβρουαρίου γίνεται εθνικός ήρωας που ξοδεύτηκε για να διοργανώσει τον τελικό για τη συμμετοχή της ΕΡΤ στο διαγωνισμό τραγουδιού.

Ελπίζουμε τη μέρα της μετάδοσης του διαγωνισμού της Γιουροβίζιον να έχει απεργία η ΠΟΣΠΕΡΤ. Έτσι όπως κάνουμε με τις μεταδόσεις αγώνων ποδοσφαίρου δεν θα ακούμε τους σχολιασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: