28/2/13

Διάκλασις ορχέδων

Tα χριστιανόπουλα θα πάμε σινεμά / να δούμε πράκτορα 007 / τα φώτα σβήσανε και βγαίνει ο Τζέιμς Μποντ / με μια χανούμισσα χωρίς κομπινεζόν

Το υπουργείο Παιδείας ξεκινά ενισχυτικά κατηχητικά προγράμματα αφού σχολάνε τα δημοτικά σχολεία. Όνομα του προγράμματος : «Η διάπλασις των παίδων».

Στα σχολεία υποχρεωτική η μπλε ποδιά για τα κορίτσια και το μπλε σακάκι για τ’ αγόρια. Στο μέρος της καρδιάς υποχρεωτική η στάμπα του σχολείου.

Μετά τη λήξη της χρονιάς ξανά μετά από δεκαετίες γυμναστικές επιδείξεις.

Η ΟΝΝΕΔ επανιδρύει το σώμα των Άλκιμων του Μεταξά. Μεταξύ άλλων καθηκόντων οι άλκιμοι θα επιτηρούν τις απογευματινές και νυχτερινές εξόδους ανηλίκων και θα συλλαμβάνει όσους  εξ αυτών εξέρχονται των οικιών τους άνευ κηδεμόνος.

Στις στρατιωτικές σχολές έχουν δικαίωμα εισαγωγής μόνο οι έχοντες αίμα ελληνικό και γαλάζιο, ψηφίζουν δηλαδή ΝΔ ή Χρυσή Αυγή.

Υποχρεωτική στράτευση νέων και νεανίδων από τα 18 για τρία χρόνια. Τα έξοδα των στρατευμένων θα τα πληρώνουν οι γονείς τους, όπως γίνεται και με τους φοιτητές.

Η εκκλησία από κοντά. Όσοι πιστοί δεν εκκλησιάζονται τις Κυριακές θα καλούνται στο τμήμα ασφαλείας της περιοχής διά προσωπικήν τους υπόθεσιν.

Στο έδαφος της ελληνικής επικράτειας απαγορεύεται η επικοινωνία με τη χρήση ξένων γλωσσών πλην της Αγγλικής, της Γαλλικής και φυσικά της Γερμανικής.

Θα τιμωρούνται με βαριά φυλάκιση όσοι πληρώνουν για την εργασία μεταναστών, οι οποίοι σύμφωνα με το Σύνταγμα οι μη Έλληνες υποχρεούνται να προσφέρουν αφιλοκερδώς. Ισχύει και για τους τουρίστες ανατολικών χωρών της Ευρώπης και χωρών Ασίας, αλλά και Αφρικής πλην φυσικά των λευκών.

Ο τίτλος παριστάνει αυτά που κάναμε στο σχολείο όταν την "Αγωγή του Πολίτη" τη λέγαμε "Αγωγή του Κοπρίτη" και την "ΗΘΙΚΗ" την παραλλάσσαμε σε "ΑΘΕΪΚΗ" με το στυλό στο εξώφυλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: