24/2/13

Και μόνο η πάταξη της φοροδιαφυγής θ' αρκούσε…

…αλλά το κουμπί της εκκίνησης κανείς δεν το πατούσε.
Στη Βουλγαρία αυξήθηκε το ρεύμα 13% και έπεσε η κυβέρνηση. Οι Έλληνες αντέχουν αυξήσεις και 25%. Είμαστε ή πιο λεβέντες ή πιο μαλάκες.

Η προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής πήρε παράταση για την κατάθεση του πορίσματός της μέχρι το τέλος του 2014 και το τέλος των ακινήτων.

Fast Track: (Να Φας Τράκο) Προωθείται η μεταβίβαση κυριότητας όλων των τουριστικών φιλέτων από το Σούνιο έως τον Πειραιά στο ΤΑΙΠΕΔ που ελέγχεται από την τρόικα. Εξαιρούνται οι εγκαταστάσεις του Σκάι-Καθημερινή και η Μητρόπολη Πειραιώς.

«Οι κυβερνώντες αντιμετωπίζουν τον επιχειρηματικό κόσμο με πολιτική άκρας Αριστεράς, ενώ τις κοινωνικές ανάγκες του λαού με υπερσυντηρητική πολιτική της άκρας Δεξιάς». Αυτή την κατηγορία απήγγειλε εναντίον της κυβέρνησης της Βουλγαρίας ο πρόεδρος του Κινήματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών (ΚΔΕ) Λουτφί Μεστάν.

Ο άρτι παραιτηθείς πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπορίσοφ πέτυχε όλους τους στόχους σε έλλειμμα, δημόσιο χρέος και ιδιωτικοποιήσεις που απαιτούσε η ΕΕ και κέρδισε την... ανατροπή του! Το έγραψε στο ΕΘΝΟΣ ο Γιώργος Δελαστίκ.

Για να μην ξεχνιόμαστε. όποιος είναι κατά των δημόσιων επενδύσεων παρακαλείται να μην πανηγυρίζει που έχουμε Μετρό και φυσικά να μην το χρησιμοποιεί.

Παρακολουθούσα εκπομπή μαγειρικής, δεν είμαι σε θέση να θυμάμαι το κανάλι, μαγείρεψα όπως ακριβώς μου είπαν, έπαθα δηλητηρίαση και ορμονική δυσλειτουργία, ήρθα στο νοσοκομείο και από την εκπομπή μου έστειλαν να πληρώσω το λάθος τους. Θυμήθηκα να πάω στη δουλειά μου που σήμερα μου έκατσε μακριά.

Διορίστηκα στο υπουργείο Δικαιοσύνης από το υπουργείο Εξωτερικών. Αύριο θα διοριστώ τέσσερις ώρες στο υπουργείο Οικονομικών. Τη Δευτέρα πηγαίνω για μια βδομάδα δανεικός στη ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: