28/2/13

Σαμάρ Σερίφ

Στο υπουργείο Οικονομικών Μεταφορών ο Σαμάρ Ταρίφ.

Δεν μάζεψαν ούτε ένα ευρώ από τη λίστα Λαγκάρντ, ούτε από καμία άλλη λίστα. Αντί να δουν τι θα κάνουν με αυτό βγαίνουν κι απειλούν ότι θα κάνουν κατασχέσεις και θα κλείσουν φυλακή όσους χρωστάνε από 5.000 € και πάνω. Σύμφωνα και με τα παραπάνω ποιον άραγε φοβίζει αυτή η απειλή;

Θα τρελαθούμε. Θεωρείται φυσιολογικό που ζήτησε σταθερή κυβέρνηση στην Ιταλία ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας.

Τρώω κεφτεδάκια ΙΚΕΑ και μετά: τρέχω με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το μέλλον και υπερπηδώ όλα τα εμπόδια της ζωής. Το κακό είναι ότι άμα φωνάζω χλιμιντρίζω.

Στο τελευταίο παιχνίδι με τη Ρεάλ και τη Μίλαν η Μπαρτσελώνα απέδειξε περίτρανα ότι είναι ομάδα τού ενός παίκτη, ξέρετε ποιου. Μόνο αυτόν να εξουδετερώσεις, νίκησες.

Οι οξύτονες λέξεις δεν χρειάζονται σημάδι τονισμού για τον ίδιο λόγο που δεν το χρειάζονται και οι μονοσύλλαβες. Ο λόγος που το έγραψα αυτό άγνωστος.

Οι μισθοί, οι συντάξεις και τα επιδόματα θα μετριούνται πια σε βάθος, αφού όταν λέμε ότι η κυβέρνηση θα πάρει μέτρα εννοούμε ότι θα μειώσει μισθούς συντάξεις και επιδόματα. Βέβαια υπάρχει και η έκφραση «μας παίρνει τα μέτρα», αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά επικήδειος.

Να ενισχυθεί ελληνική παραγωγή ντομάτας και Ινδικής Κάνναβης μπας και μειωθούν οι εισαγωγές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: