18/2/13

ΔΟΕ Πάλης ξεκίνημα.

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) ζητά την κατάργηση της ελληνορωμαϊκής πάλης, επειδή πολύ απλά η αρχαία Ρώμη δεν υπάρχει πια, ακόμα και ο Πάπας παραιτείται. Η Ελλάδα δεν θα υπάρχει σε λίγο, γιατί αποδείχτηκε κι αυτή αρχαία. Η ελεύθερη πάλη καταργείται γιατί αλλιώς θα ήταν ελεύθερη και η ταξική πάλη.

Η πάλη στους Ολυμπιακούς αγώνες έχει τη μοίρα των χαρατσιών στα ακίνητα. Θυμίζουμε, ήρθε το τέλος των ακινήτων. Έχετε γεια βρυσούλες, οι φόροι βουνά με βούλες.

Και η Μενεγάκη ερωτά: «Κύριε Νικήτα Κακλαμάνη-μάνι αν η κυβέρνηση δεν πιάσει τους στόχους της θα φταίει μόνο ο Στουρνάρας, όπως ισχυρίζεστε ή και αυτός που τον διόρισε σ’ αυτή τη θέση όπου αποδείχτηκε ακατάλληλος; Και το Μνημόνιο πάλι αθώο;

Παράξενο: Μες στου μυαλού του τις σκουριές ο κυβερνητικός ασπροπρόσωπος κ. Κεδίκογλου ακόμα δεν ανακοίνωσε ότι τις καταστροφές στο χρυσωρυχείο του Μπόμπολα και της Χαλκιδικής τις έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με τις δηλώσεις στελεχών του. Μάλλον πήρε είδηση ότι τέτοιες ανακοινώσεις βγάζουν πρώτο στις δημοσκοπήσεις το κόμμα του προέδρου του 15μελούς. (Χαρακτηρισμός για τον Τσίπρα που κατάντησε να κλέψει ο Σαμαράς από τον Άδωνη) Πάντως μετά το χτύπημα απότομα ανέβηκε διεθνώς η τιμή του χρυσού που επιτέλους έσπασε το φράγμα των 1.600 δολαρίων ανά ουγγιά από το οποίο είχε πέσει κι έφτασε τα 1.610. (Το χρυσωρυχείο πουλήθηκε στον Μπόμπολα στην τιμή του ενός ευρώ. Μπήκε δηλαδή ζεστό επενδυτικό χρήμα στην αγορά. Για τόσο χρήμα ας γίνει κρανίου τόπος ολόκληρη η Χαλκιδική)

Σαμαράς: Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης θα γίνει μετά τις πρόωρες ή μη εκλογές που θ’ ανασχηματίσουν και τον πρωθυπουργό.

Το ξύλο βρήκε από τον Παράδεισο γιατί δημιουργούσε αιθαλομίχλη.

Άχρηστη διαπίστωση: Ο πρόεδρος της Γαλλίας λέγεται Ολλανδία και ο άρτι επανεκλεγείς πρόεδρος του Ισημερινού λέγεται Κορέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: