17/2/13

"Εμπρός για νέα μπλόκα!" Συναυλία Μπάμπη Στόκα

Αναρτήθηκε 30/1/2009
Όλοι ευχαριστημένοι με τα μπλόκα και τα ξεμπλόκα. Κάποιοι αγρόται απειλούσαν ότι οι μπλοκοκαλλιέργειες θα έκαναν κακό και στην Κυβέρνηση ίδια στην πολιτική της. Κι επαληθεύθησαν.

Όπως φαίνεται τώρα, για τιμωρία θα ξαναψηφίσουν όλοι οι αγρότες ΝΔ για να ξαναβγεί πρωθυπουργός ο κυρ-Κώστας από τη Ραφήνα και να ταλαιπωρείται. Σύσσωμοι οι αγρότες τον αποθεώνουν. Μην κοιτάτε που κάποιοι γαϊδούρηδες τον αποδοκιμάζουν, στο τέλος πάλι θα τον επικηρύξουν για πρωθυπουργό. Τιμές λογικές. Όσο πιο πολλά συνθήματα ακούγονται εναντίον κάποιου, τόσο πιο δαγκωτά θα τον ψηφίσουν. Αποδοκιμασία υπέρ πάντων αγών.

Από δω και μπρος δεν περιμένουμε μπλόκα αγροτών της προκοπής!... Τα μπλόκα εννοούμε της προκοπής, οι αγρότες προκοπή δε βλέπουν. Γιατί όμως να σταματούν τα μπλόκα; Tο τρακτέρ είναι σύμβολο, ορέ παλικάρια της γης του βουνού και του λόγγου. Δεν το βλέπουμε ποτέ στην τηλεόραση να οργώνει, παρά μόνο να αποκλείει δρόμους. Γιατί το χαλάτε αυτό;
Η Ντόρα, μαζί μ’ εμάς παρακαλά να συνεχιστούν τα μπλόκα για να μην ασχολούμαστε με τις μέρες απραξίας της ειδικά στο θέμα της ομολογίας Αττίλα δολοφόνου εγκληματία πολέμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: