1/2/13

Όξω πίστη από τη λίστα

Κυβερνητικοί εγκεφάλογλου ίσως κατάλαβαν ότι για να κάνουν ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να την πέσουν στο ΚΚΕ, ώστε να το ενισχύσουν και να κόψει αυτό ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ.
ΚΑΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΡΩΤά: Στο ΠΑΜΕ ανήκει και το σωματείο των απολυμένων εργαζομένων του 902-TV;
ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΙΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ
ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑ 40 επιχειρηματίες (τα ονόματά τους στη λίστα Λαγκάρντ) συνόδευσαν τον πρωθυπουργό μας κ. ςάραμαΣ (διαβάζεται ανάποδα) στο ΣQatar στα μούτρα μας. Οι Έλληνες επιχειρηματίες (με την ευρεία έννοια) σκέφτονται να επενδύσουν για να σώσουν αυτή τη μικρή αραβική χώρα, δε θέλουν όμως να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς για να πάρουν ένα έργο επειδή μια ζωή είναι αδιάβαστοι. Προτιμούν διακρατικές συμφωνίες, δηλαδή απευθείας αναθέσεις, γι’ αυτό επιστράτευσαν το βαρύ χαρτί τους (βρεγμένο χαρτοπετσετάκι) τον φερόμενο ως πρωθυπουργό της (υπο)τιμημένης Ελλάδας.
ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ - Ούτε σήμερα εισπράξαμε δεκάρα.
ΑΝ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ; Τόμσεν προχώρα σε θέλει κι άλλη χώρα. Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν μέσα σ’ όλα όσα τους δέρνουν ο πρόεδρος της Αιγύπτου ζητήσει βοήθεια από το ΔΝΤ; Τουλάχιστον οι Αιγύπτιοι αντιστέκονται.
ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ όλα φυσιολογικά. Απελπιστικά φυσιολογικά. Ανεβαίνουν οι αντικειμενικές αξίες ακινήτων περιοχών όπως Πέραμα ή Περιστέρι, άρα οι φτωχοί θα πληρώνουν περισσότερο, μειώνονται οι αξίες όμως σε περιοχές όπως Εκάλη, Κρυονέρι, Παλαιό Ψυχικό, άρα οι πλούσιοι πληρώνουν λιγότερα. Δίκαιο.
ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ 
Ο δικός μου μονόδρομος. Δε μ’ ενδιαφέρει ποσώς αν είναι έτοιμος να κυβερνήσει. Είναι αναγκασμένος. Τι μαλακίες λένε για δυσάρεστα ανοίγματα του Τσίπρα στους κεντρώους και τη λαϊκή δεξιά; Αφού έτσι κι αλλιώς η επόμενη κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ή όπως αλλιώς τη χαρακτηρίζουν θα είναι αντιμνημονιακή κυβέρνηση. Δεν θα οικοδομήσει από τώρα το σοσιαλισμό, ρε παιδί μου!... Σταματάω γιατί βαριέμαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: